کد خبر : 1474

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۸/۱۰ زمان : ۵:۴۰

روش تهیه پنیر مالای‌کاری هندی

مواد لازم: پنیر روستایی هند: ۲۰۰ گرم پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتی‌متری سیر: ۸حبه نمک: به میزان لازم پودر هل سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل سبز تند: دو تا سه عدد خامه: یک و یک دوم پیمانه زیره سبز: یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه خرد […]

378524 157 300x262 روش تهیه پنیر مالای‌کاری هندی

پنیر مالای‌کاری هندی

مواد لازم:

  • پنیر روستایی هند: ۲۰۰ گرم
  • پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده
  • زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتی‌متری
  • سیر: ۸حبه
  • نمک: به میزان لازم
  • پودر هل سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سبز تند: دو تا سه عدد
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم
  • پودر انبه: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • گشنیز: چند ساقه برای تزیین

طرز تهیه:

۱- روغن را در تابه بریزید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بعد از آنکه رنگ پیاز کمی شفاف شد، زنجبیل را که پوستش را کنده و چند اسلایسش کرده‌اید همراه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت بدهید. فلفل سبز تند را هم چند تکه کنید و داخل مواد بریزید و بعد زرد چوبه را اضافه کنید. وای چه رنگی! واقعا که این زردچوبه معجزه است. حالا به یک دستگاه غذاساز که به عصای دست آشپزها معروف است، احتیاج دارید.

۲- پیاز را با یک فنجان آب داخل آن ریخته و دکمه را بزنید و حسابی آن را پوره کنید. نمی‌خواهیم چیزی از پیازها معلوم شود، بلکه می‌خواهیم یک پوره زرد و زیبا به‌دست بیاوریم. خب کافیه! آفرین خودش است؛ همانی که می‌خواهیم. سریع سراغ یک تابه بروید. داخل آن روغن بریزید و وقتی گرم شد زیره و برگ‌بو را اضافه کنید. صدا و عطر خوبی دارد گوش کنید، استشمام کنید و لذت ببرید.

۳- حالا دیگر نگذارید، بسوزند. سریع پوره پیاز را اضافه کرده و به مدت سه، چهار دقیقه تفت دهید. زیاد سر زمان حساسیت به‌خرج ندهید. بهتر است همیشه به چشمان‌تان اعتماد کنید و تغییر حالت‌ها را ببینید، حس کنید و تصمیم بگیرید. پودر انبه را اضافه کنید (راستی پودر انبه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید) و نمک بزنید.

۴- یادم می‌آید یک آشپز هندی وقتی می‌خواست به غذا نمک اضافه کند با خودش می‌خواند نمک شمک نمک شمک و کلی شاد آشپزی می‌کرد. شما هم شاد آشپزی کنید. خیلی خوب است. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا غذا چندقل بزند، سپس خامه را در حالی که شعله گاز کم است کم‌کم اضافه کنید تا نبرد.

منبع : سایت برترین‌ها > http://www.bartarinha.ir

۵- بروید سراغ پنیر و آن را برش‌های مکعبی بزنید و داخل مالای کاری بریزید و هم بزنید. فلفل سیاه نیم‌کوب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظر کشیده و با چند ساقه گشنیز تزیین کنید.

ارسال دیدگاه