کد خبر : 521093

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۰۳ زمان : ۰:۰۱

نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

آیا تا کنون در اتاق خوابی بوده اید که همه چیز در آن عالی باشد؟ می دانید دلیل آن چیست؟ در یک کلام طراحی ساده و کاربردی. اما بدانید خلق یک طراحی ساده سخت تر از آن چیزیست که تصورش را می کنید – مخصوصا در اتاق خواب. زیرا همه ی اتاق خواب ها دارای عنصر […]

آیا تا کنون در اتاق خوابی بوده اید که همه چیز در آن عالی باشد؟ می دانید دلیل آن چیست؟ در یک کلام طراحی ساده و کاربردی. اما بدانید خلق یک طراحی ساده سخت تر از آن چیزیست که تصورش را می کنید – مخصوصا در اتاق خواب. زیرا همه ی اتاق خواب ها دارای عنصر مشترک تختخواب هستند که فضای زیادی را اشغال می کند و مکان وسایل دیگر را تعیین می کند. با این وجود وقتی می خواهید دکوراسیون اتاق خواب تان را طراحی کنید، می توانید فضاهایی ایجاد کنید که هم زیبا باشند هم کاربردی.
یکی از اولین گام هایی که شما را به یک اتاق خواب ایده آل می رساند، یک برنامه ریزی فضایی مناسب است. ما در اینجا ۷ نکته ای که بهتر است در طراحی معماری و دکوراسیون اتاق خواب مورد توجه قرار دهید را یادآوری می کنیم:

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۱. سیرکولاسیون حرکتی ساده در اتاق خواب

سعی کنید مسیر حرکت (سیرکولاسیون حرکتی) را در یک سمت اتاق قرار دهید. هتل ها معمولا این کار را می کنند، به همین دلیل پلان اتاق خواب در اکثر آنها شبیه به هم است. این پلان ها ساده و بسیار کاربردی هستند.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

سیرکولاسیون حرکتی در اتاق خواب هایی که دارای سرویس بهداشتی هستند یا به فضای بیرونی راه دارند، کمی پیچیده تر است.

مطلب پیشنهادی: اتاق خواب مستر شیک و زیبا در دکوراسیون منزل

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

برای صرفه جویی در فضا، به محل قرار دادن سرویس بهداشتی و کمد و اتاق لباس توجه کنید. اتاق هایی که در آنها دسترسی به سرویس بهداشتی و اتاق لباس قبل از فضای خواب است، به راهروی طولانی تری نیاز دارند (پلان سمت چپ). اگر دسترسی به این فضاها از بخش خواب است، به راهرو نیازی نیست و در عوض شما باید سیرکولاسیون حرکتی را در فضای اتاق خواب ایجاد کنید تا بزرگ تر نیز به نظر برسد (پلان سمت راست).
چیدانه پیش از این درباره ی کمد دیواری یا طراحی اتاق برای لباس هایتان در اتاق خواب با شما صحبت کرده است.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۲. به چشم انداز اتاق خواب تان توجه کنید!

یک اتاق خواب با چشم اندازی به بیرون همواره زیباتر به نظر می رسد. اگر در حال طراحی یا بازسازی دکوراسیون اتاق خواب تان هستید، سعی کنید از طرح هایی استفاده کنید که بر چشم انداز تأکید می کنند – چه چشم انداز شما یک دریاچه ی خیره کننده باشد چه حیاط ساده ی منزل تان.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۳. به حفظ حریم خصوصی اتاق خواب تان اهمیت بدهید!

بهتر است اتاق خواب طوری طراحی شود که وقتی درب آن را باز می گذارید از بیرون به فضای خصوصی اتاق دید نداشته باشد. در این نمونه، یک راهرو کوچک بخش خواب را از بخش خانوادگی جدا می کند.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۴. اتاق خواب را به فضاهای بیرونی وصل کنید!

با وجودی که در همه ی آب و هوا ها امکان چنین کاری نیست، ارتباط اتاق خواب با فضای بیرونی یک راه حل بسیار خوب برای بزرگ تر نشان دادن فضا و آوردن نور طبیعی به فضای داخلی اتاق است. اگر اتاق خواب تان در طبقه ی همکف به حیاط یا در طبقات بالاتر به تراس متصل است، درب های فرانسوی گزینه های خوبی برای این اتصال ها هستند.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۵. به چیدمان مبلمان اتاق خواب تان توجه کنید!

معماری اتاق خواب شما باید مبلمان را نیز در بر بگیرد. در اتاق های خواب معمولا دیوار پشت تختخواب، کمد لباس، میز پاتختی، تلویزیون، صندلی و میز وجود دارد. در طراحی اتاق خواب تان دقت کنید که در کنار تختخواب فضای کافی برای میزهای پاتختی باشد و سیرکولاسیون حرکتی طوری باشد که به سه وجه تشک تان دسترسی داشته باشید.

مطلب پیشنهادی: ۲۰ ایده جذاب برای تخته‌های پشتی تخت‌ خواب‌ها

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۶. نور و تهویه را در اتاق خواب تان افزایش دهید!

قرار دادن اتاق خواب در گوشه ی منزل تان، امکان تعبیه ی پنجره در دو دیوار یا بیشتر را برای شما فراهم می کند. با این کار، تهویه ی اتاق بهتر صورت می گیرد و اتاق از نور بیشتر و متعادل تری برخوردار می شود.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

۷. برای طراحی اتاق خواب تان زمان بگذارید!

یک طراحی خوب زمانی اتفاق می افتد که متناسب با سبک زندگی شما برنامه ریزی شود. بنابراین برای آن وقت بیشتری صرف کنید تا به طرحی مفیدتر و کاراتر دست یابید.

 نکات کاربردی در طراحی داخلی اتاق خواب

در حقیقت یک طراحی عالی الزاما به این معنی نیست که فضا پیچیده و گران باشد. فضایی که کاربردی تر، کم هزینه تر در ساخت و نیازمند نگهداری کمتر باشد، نمونه ای از یک طراحی خوب است.

ارسال دیدگاه