کد خبر : 527612

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ زمان : ۱۰:۰۰

غذای محلی خرم آباد

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید. مواد لازم برای ۴ نفر ۵ عدد کدو ۲ عدد پیاز ۲ […]

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.

خورش خرم‌آباد غذای محلی خرم آباد

مواد لازم برای ۴ نفر

۵ عدد کدو
۲ عدد پیاز
۲ عدد هویج
۳ حبه سیر
۲  /۱ پیمانه گشنیز و جعفری
به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن

 

طرز تهیه:

۱٫ کدو  و  هویج‌ها را به‌صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.

۲٫  پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در یک تابه تفت دهید.

۳٫  کدو و هویج های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

۴٫ نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با نصف لیوان آب جوش بگذارید روی حرات ملایم جا بیفتد.

۵٫   وقتی آب کدو خشک شد، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.

 

نکته

هویج دیرتر از کدو می‌پزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.

ارسال دیدگاه