کد خبر : 2462

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۹/۲۶ زمان : ۷:۰۰

طرز تهیه ی خورش مرغ و انار

مواد لازم: ۲ قاشق روغن زیتون ۱ عدد مرغ، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز یک عدد پیاز خرد شده ۴ حبه سیر، خرد شده ۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده ۳۰۰ میلی لیتر سس گوجه (ترجیحا پاساتا) ۴ قاشق غذاخوری رب انار ۲۰۰ میلی لیتر […]

مواد لازم:

  • ۲ قاشق روغن زیتون
  • ۱ عدد مرغ، خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • ۴ حبه سیر، خرد شده
  • ۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
  • ۳۰۰ میلی لیتر سس گوجه (ترجیحا پاساتا)
  • ۴ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۲۰۰ میلی لیتر آب انار
  • برنج پخته به مقدار دلخواه برای سرو
  • دانه های انار (به مقدار دلخواه)

طرز تهیه: 

  1.     در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید، روی مرغ ها فلفل و نمک و پودر فلفل قرمز بپاشید و برای ۷-۸ دقیقه سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و قهوه ای شوند و بعد مرغ های سرخ شده را کنار بگذارید.
  2.     حالا پیازها تقریبا ۱۵ دقیقه با دمای کم سرخ کنید تا نرم شوند، سپس فلفل،  سیر و گشنیز را اضافه کنید کنید و برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. حالا سس گوجه، رب انار و آب انار را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
  3.     حالا مرغ را به مواد اضافه کنید، روی ظرف را بپوشانید و زیر ظرف را کم کرده و برای ۳۰ دقیقه با دمای کم بپزید تا حسابی جا بیافته، در آخر هم برنج رو در ظرف های سرو بکشید، روی ان از خوراک مرغ بکشید و روی انها گشنیز و دانه های انار بریزید و میل کنید.

 

1417967054 89623092280055249039 طرز تهیه ی خورش مرغ و انار

 

.

منبع : قاره

ارسال دیدگاه