کد خبر : 58852

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۲۳ زمان : ۷:۴۳

طرز تهیه پاته گوسفند با سس گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه پاته برای ۴ نفر گوشت چرخ کرده گوسفند : ۱ کیلو گرم نان خشک کوبیده : ۱ پیمانه ( ۷۰ گرم ) پیاز خرد شده : ۱ عدد سیر کوبیده : ۲ حبه تخم مرغ زده شده : ۲ عدد نعناع تازه خردشده : یک چهارم پیمانه نمک و فلفل سیاه […]

مواد لازم برای تهیه پاته برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده گوسفند : ۱ کیلو گرم

نان خشک کوبیده : ۱ پیمانه ( ۷۰ گرم )

پیاز خرد شده : ۱ عدد

سیر کوبیده : ۲ حبه

تخم مرغ زده شده : ۲ عدد

نعناع تازه خردشده : یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

پوست رنده شده لیموترش : ۱ قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن : به مقدار کافی

 

مواد لازم برای تهیه سس

گوجه فرنگی خردشده : ۳۵۰ گرم

پیاز کوچک : ۱ عدد

نعناع تازه خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه پاته گوسفند با سس گوجه فرنگی

۱- برای تهیه سس، تمام مواد لازم را درون یک کاسه خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۲- گوشت چرخ کرده، نان خشک کوبیده، پیاز، سیر، تخم‌مرغ، نعناع یک‌چهارم پیمانه، نمک و فلفل سیاه و پوست رنده‌شده لیموترش تازه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. مایه را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هرکدام را به شکل توپ درآورید. با کف دست توپ‌ها را کمی پهن کنید.

۳- روغن فراوان را داغ کرده و پاته ها را در آن سرخ کنید تا خوب برشته شوند. این پاته لذیذ را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

 

نکات قابل توجه

– پاته و سس را می‌توانید یک روز قبل از سرو تهیه کنید.

– همچنین می‌توانید آنها را جداگانه و در ظروف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

– این پاته را می‌توانید فریز کنید.

ارسال دیدگاه