کد خبر : 525826

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۶/۱۴ زمان : ۸:۰۰

طرز تهیه نان گردویی

مواد لازم زرده تخم‌مرغ : ۶ عدد شکر : ۶ قاشق سوپ‌خوری مغز گردو : خردشده (به اندازه ۱ نخودچی) ۳۰۰ گرم وانیل : نصف قاشق چای‌خوری طرز تهیه نان گردویی زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید آنقدر به هم بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود. بعد گردوی خردشده را داخل […]

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ : ۶ عدد

شکر : ۶ قاشق سوپ‌خوری

مغز گردو : خردشده (به اندازه ۱ نخودچی) ۳۰۰ گرم

وانیل : نصف قاشق چای‌خوری

%D9%86%D8%A7%D9%86 %DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C 300x165 طرز تهیه نان گردویی

طرز تهیه نان گردویی

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید آنقدر به هم بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود. بعد گردوی خردشده را داخل زرده تخم‌مرغ بریزید و کاملاً با مواد مخلوط کنید تا در همه جای مواد به طور یکنواخت گردو وجود داشته باشد. داخل سینی فر را ۱ ورق کاغذ روغنی بیندازید بعد از مایع با قاشق های کوچک گلوله‌های کوچکی را به اندازه ۲ ریالی یا هر شکلی که دوست دارید، توی سینی بریزید. سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. نکته قابل توجه: چون درجه حرارت فرها با هم متفاوت است بهتر است فر را بین درجه حداقل و حداکثر قرار دهید. وقتی خلال دندان را به شیرینی فرو کردید و چیزی از مایع به خلال دندان نچسبید، نان گردویی پخته است.

ارسال دیدگاه