کد خبر : 71245

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۲۵ زمان : ۷:۰۰

طرز تهیه سوپ لوبیا با تست سیر

مواد لازم برای ۴ نفر لوبیاچیتی : سه چهارم پیمانه لوبیا چشم بلبلی : سه چهارم پیمانه ژامبون مرغ خرد شده : ۳ ورقه روغن زیتون : ۲ قاشق چایخوری پیاز پیاز بزرگ حردشده : ۲ عدد کرفس خرد شده : ۲ ساقه هویج خردشده : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه […]

مواد لازم برای ۴ نفر

لوبیاچیتی : سه چهارم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی : سه چهارم پیمانه

ژامبون مرغ خرد شده : ۳ ورقه

روغن زیتون : ۲ قاشق چایخوری

پیاز پیاز بزرگ حردشده : ۲ عدد

کرفس خرد شده : ۲ ساقه

هویج خردشده : ۱ عدد

گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری

شکر : یک دوم قاشق چایخوری

آب مرغ : ۱ پیمانه

آب : ۵ پیمانه

جعفری تازه خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

 

مواد لازم برای تهیه تست سیر

نان تست : ۸ عدد

روغن زیتون : یک چهارم پیمانه

سیر کوبیده : ۲ حبه

مرزنجوش خشک کوبیده : یک دوم قاشق چایخوری

نمک : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه تست

۱- روغن زیتون ( یک چهارم پیمانه ) و سیر کوبیده را با هم مخلوط کرده و هر دو طرف نانها را با قلم مو به این مخلوط آغشته کنید. نان تست‌ها را درون سینی فر چیده و با حرارت ۳۷۵ – ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ – ۱۸۰ درجه سانتیگراد ) به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

۲- سینی را از فر خارج کرده و نان‌ها را برگردانید. سپس مرزنجوش و نمک را با هم مخلوط کرده و روی نان‌ها بپاشید. سینی را ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا نانها برشته شوند.

 

طرز تهیه سوپ

۱- لوبیاها را از چند ساعت قبل خیس کنید. روغن زیتون (۲ قاشق چایخوری) را داغ کرده و پیاز، کرفس، و هویج را در آن سرخ کنید تا هویج نرم شود. حین پخت مواد را گهگاهی هم بزنید.

۲- گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد کرده و همراه با لوبیا چیتی و چشم بلبلی، رب گوجه فرنگی، شکر، آب مرغ، آب، نمک و فلفل سیاه به مخلوط پیاز اضافه کنید. بگذارید مواد جوش آمده، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا سوپ به مدت ۵۰ دقیقه بپزد و جا بیفتد.

۳- کمی قبل از سرو، ژامبون و جعفری خردشده را به سوپ اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند. درون هر بشقاب یا کاسه مخصوص سرو، یک ورق نان تست برشته قرار داده و روی آن مقداری سوپ بریزید.

 

نکات قابل توجه

– این سوپ را می‌توانید یک روز قبل از سرو تهیه کرده و سرپوشیده در یخچال نگهداری کنید.

– نان تست ها را می‌توانید ۳ ساعت قبل از سرو آماده کرده و در ظروف دربسته نگهداری کنید.

– این سوپ را می‌توانید فریز کنید.

ارسال دیدگاه