کد خبر : 523227

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۰۴ زمان : ۰:۰۱

طرز تهیه بیسکویت مغزدار با طعم گیلاس

مواد لازم کره: ۱۲۵ گرم وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری پودر قند: ۱ چهارم پیمانه (۵۵ گرم ) تخم مرغ: ۱ عدد آرد: ۱ پیمانه از انواع مغزهای خرد شده: ۱۸۵ گرم گیلاس های نصف شده و بدون هسته: تقریباً ۱۵ عدد      طرز تهیه بیسکویت مغزدار ابتدا کرده، پودر قند، اسانس و تخم‌مرغ را […]

مواد لازم

کره: ۱۲۵ گرم

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر قند: ۱ چهارم پیمانه (۵۵ گرم )

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد: ۱ پیمانه

از انواع مغزهای خرد شده: ۱۸۵ گرم

گیلاس های نصف شده و بدون هسته: تقریباً ۱۵ عدد

 

images1 طرز تهیه بیسکویت مغزدار با طعم گیلاس

 

 طرز تهیه بیسکویت مغزدار

ابتدا کرده، پودر قند، اسانس و تخم‌مرغ را به کمک همزن برقی هم می‌زنیم تا مایع یکدست و لطیفی به دست آید. سپس در آن آرد آن را به آهستگی الک می‌کنیم. پس از آن مایع تقریباً سفتی به دست می‌آید که می‌توان آن را با دست فرم داد. سپس مایع را به شکل دایره‌های کوچکی در آورده و آن را در مغزهای خردشده می‌غلطانیم. این کار را انجام دهیم تا دور تا دور آن با مغزها پوشیده شود؛ سپس آنها را به فاصله‌های ۴ سانتی‌متر در سینی فری که از قبل چرب کرده‌ایم قرار داده و روی هر ۱ نصف گیلاس قرار می‌دهیم و مدت ۱۵ دقیقه با درجه حرارت متوسط می‌پزیم تا سطح روی شیرینی‌ها طلایی شود. پس از پخته شدن بر روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها خمیر نشود. با این مقدار مواد می‌توان حدود ۳۰ شیرینی درست کرد

ارسال دیدگاه