کد خبر : 5746

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۱/۰۶ زمان : ۷:۱۵

شیرینی شکلاتی آلمانی چطور درست می‌شود؟

شیرینی شکلاتی آلمانی مواد لازم : – بیسکویت پتی بور : ۱۰۰ گرم – تخم مرغ : یک عدد – گردوی خرد شده : یک دوم پیمانه – شکر : یک دوم پیمانه – پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه روش تهیه : ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره […]

شیرینی شکلاتی آلمانی

مواد لازم :

– بیسکویت پتی بور : ۱۰۰ گرم

– تخم مرغ : یک عدد

– گردوی خرد شده : یک دوم پیمانه

– شکر : یک دوم پیمانه

– پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه

روش تهیه :

ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ، بعد تخم مرغ و شکر را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم در حدی که شکر خوب حل شود. حالا مواد را از روی حرارت برمی داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می ریزیم و به صورت استوانه فشرده می کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از آماده شدن برش می زنیم.

* فوت کوزه گری : بعد از اضافه کردن تخم مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید ، در غیر این صورت سفیده تخم مرغ زود می بندد و شیرینی شما خراب می شود.

ارسال دیدگاه