کد خبر : 528854

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۰۵ زمان : ۸:۰۰

روشی برای سریع‌تر دانه‌کردن انار

در اینجا به دو روش دانه کردن انار را آموزش میدهیم. مواد اولیه انار – چاقو – ظرف پرآب – آبکش –  قاشق روش اول: گام ۱ ابتدا یک انار رسیده برداشته آن را با آب سرد بشویید. گام ۲ به کمک چاقوی نوک تیز دو برش به شکل بعلاوه روی انار ایجاد کنید. گام […]

انار روشی برای سریع‌تر دانه‌کردن انار

در اینجا به دو روش دانه کردن انار را آموزش میدهیم.

مواد اولیه

انار – چاقو – ظرف پرآب – آبکش –  قاشق

روش اول:

گام ۱

ابتدا یک انار رسیده برداشته آن را با آب سرد بشویید.

گام ۲

به کمک چاقوی نوک تیز دو برش به شکل بعلاوه روی انار ایجاد کنید.

گام ۳

و سر آن را برش دهید.

گام ۴

سپس آن را داخل ظرف پر از آب سرد  حدود ۵ دقیقه بگذارید.

گام ۵

سپس به کمک دست انار را همانطور که درون آب قرار دارد، از هم باز کرده و به آرامی به تکه های کوچکتر درآورید. در این روش دانه های انار زیر آب یعنی ته کاسه قرار می گیرند.

گام ۶

پوسته انار را کناری گذاشته و سپس یک آبکش برداشته و به کمک آن دانه های انار را به دام بیاندازید

 

روش دوم :

گام ۷

ابتدا انار را به کمک چاقو به دو نیم کرده

گام ۸

به کمک یک قاشق غذا خوری در حالی که آن را وارونه به سمت کاسه نگه داشته اید به آن ضربه بزنید.

خب حالا شما بگویید کدام روش برایتان دلپذیرتر بوده است.

ارسال دیدگاه