کد خبر : 532477

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۰/۰۲ زمان : ۸:۲۷

رد پای قاتلان پنهان در غذاهای مدرن

دکتر فرح‌بخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: فست‌فودها به هیچ عنوان جایگزین غذاهای سنتی نمی‌شوند و متأسفانه این گونه غذاها از ابتدا به شکلی طراحی شده‌اند که دارای کالری بالا و چربی زیادی هستند آنچه به عنوان مواد اولیه در این غذاها استفاده می‌شود مواد افزودنی متعددی است که نقش رنگ دهنده و طعم […]

غذا و غذاهای مدرن رد پای قاتلان پنهان در غذاهای مدرن
دکتر فرح‌بخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: فست‌فودها به هیچ عنوان جایگزین غذاهای سنتی نمی‌شوند و متأسفانه این گونه غذاها از ابتدا به شکلی طراحی شده‌اند که دارای کالری بالا و چربی زیادی هستند آنچه به عنوان مواد اولیه در این غذاها استفاده می‌شود مواد افزودنی متعددی است که نقش رنگ دهنده و طعم دهنده را دارند که علی‌رغم این که دارای استانداردهای صنعتی هستند از نظر سلامتی گزینه مناسبی محسوب نمی‌شوند چرا که منجر به بروز انواع سرطان‌ها در بدن می‌شود.
وی ادامه داد: علت علاقه افراد به این نوع غذاها در واقع همان میزان چربی بالای این غذاها است زیرا انسان طبعاً طعم چرب را دوست دارد لذا طراحان این غذاها با علم به این علاقه مردم را وابسته به خود نمود‌ه‌اند همچنین بحث ادویه‌های خاص فست‌فودها خود عاملی برای افزایش علاقه و  کشش افراد به این گونه غذاها است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان خاطرنشان کرد: (با پنیر ولس) که حاوی حدود ۵۰۰ کالری است میزان قند خون بدن به سطح غیرعادی افزایش می‌یابد. غذاهای فست‌فود با آزادسازی مواد شیمیایی بیشتری که در بدن احساس خوب ایجاد می‌کند (مانند ناقل عصبی دوپامین که باعث بروز احساس لذت می‌شود) موجب فعال شدن سیستم پاداش مغز می‌شوند و فرآیندی مشابه عملکرد کوکائین ایجاد می‌کند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه