کد خبر : 528723

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۰۱ زمان : ۸:۰۰

خورش خوش آب و رنگ پاییزی با زرشک

بهتر است روی خورش زرشک را با خلال پسته و بادام تزیین کنید. مواد اولیه : برای ۷ نفر گوشت            ۷۵۰گرم (گوسفندی و با استخوان) زرشک                                                ۲۵۰ گرم لپه                                               نصف پیمانه پیاز                                                      ۲ عدد روغن                                          به میزان لازم نمک                                            به میزان لازم فلفل                                           به میزان لازم طرز تهیه : برای تهیه خورش خوشمزه زرشک ابتدا […]

خورش خورش خوش آب و رنگ پاییزی با زرشک

بهتر است روی خورش زرشک را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

مواد اولیه :

برای ۷ نفر
گوشت            ۷۵۰گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشک                                                ۲۵۰ گرم
لپه                                               نصف پیمانه
پیاز                                                      ۲ عدد
روغن                                          به میزان لازم
نمک                                            به میزان لازم
فلفل                                           به میزان لازم

طرز تهیه :

برای تهیه خورش خوشمزه زرشک ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میکنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میکنیم و بعد گوشت گوسفند  را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و کمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نکات :

  • بهتر است روی خورش زرشک را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
  • لپه را حتما از شب قبل خیس کرده و آبش را ۳بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
  • در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به خورش زرشک بیفزایید.
ارسال دیدگاه