کد خبر : 330134

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۳/۲۸ زمان : ۱۸:۱۰

باز هم دانستنی‌های مفید است از تخم مرغ

در مطالب قبلی راههای متفاوتی را برای تشخیص تازگی و کهنگی تخم‌مرغ برای شما شرح دادیم و در این مطلب روشی دیگر را برای شما می‌گوییم. محموله ۱۲% آب نمک را در ۱ لیوان ریخته و تخم مرغ را در آن بیندازید: ۱-اگر تخم‌مرغ در ته آن به صورت عمدی ایستاد، تخم مرغ برای همان […]

در مطالب قبلی راههای متفاوتی را برای تشخیص تازگی و کهنگی تخم‌مرغ برای شما شرح دادیم و در این مطلب روشی دیگر را برای شما می‌گوییم.
محموله ۱۲% آب نمک را در ۱ لیوان ریخته و تخم مرغ را در آن بیندازید:
۱-اگر تخم‌مرغ در ته آن به صورت عمدی ایستاد، تخم مرغ برای همان روز بوده و تازه است.
۲-اگر وسط محلول لیوان به صورت معلق مانده، ۲ تا ۳ روز از عمر آن گذشته است.
۳- اگر بالا آمد و در سطح لیوان غوطه ور شد، بیش از ۴ روز از عمر آن گذشته است.
۴-اگر روی محلول لیوان، یعنی بر سطح آب آمده و به صورت افقی قرار گرفت، بسیار کند بوده و بعضاً فاسد است.

خوب است …
خوب است بدانید این روزها تخم مرغ خشک کرده و تخم مرغ منجمد شده نیز وارد بازار شده و جالب است بدانید که خشک کردن تخم مرغ در قدیم‌ بین چینی‌ها معمول بوده است.
خوب است بدانید که نباید تخم مرغ را از قبل شسته و در یخچال نگهداری کنید، زیرا لعاب آهکی روی پوست آن، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد و منفی دیگر است. از این‌رو بهتر است که فقط موقع مصرف بشویید.
خوب است بدانید که برای آن که سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، مقداری نمک به آن اضافه کرده، سپس به هم بزنید. در این صورت خیلی زودتر کف خواهدکرد.

ارسال دیدگاه