کد خبر : 529826

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۲۱ زمان : ۶:۰۰

سوپ کلم بروکلی و پنیر

امتیاز ویژه این سوپ سرعت آماده شدن آن است. اگر مهمان‌ها سرزده هم بیایند در فاصله‌ای که یک فنجان چای داغ بنوشند، شما سوپ را آماده کرده‌اید و با پیش‌غذای استثنایی از آنها پذیرایی خواهید کرد.     مواد لازم  آب مرغ پنج فنجان  شیر یک لیوان  کلم بروکلی یک عدد کامل  سیر دو حبه  پیاز […]

امتیاز ویژه این سوپ سرعت آماده شدن آن است. اگر مهمان‌ها سرزده هم بیایند در فاصله‌ای که یک فنجان چای داغ بنوشند، شما سوپ را آماده کرده‌اید و با پیش‌غذای استثنایی از آنها پذیرایی خواهید کرد.

سوپ سوپ کلم بروکلی و پنیر

    مواد لازم

  •  آب مرغ پنج فنجان
  •  شیر یک لیوان
  •  کلم بروکلی یک عدد کامل
  •  سیر دو حبه
  •  پیاز حلقه شده یک فنجان
  •  پنیر چدار یا فتا به میزان دلخواه
  •  پودر فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه

     طرز تهیه

۱- پیاز و سیر را کمی تفت بدهید تا طلایی شوند. سپس آب مرغ، ‌‌ادویه‌ها، پیاز و سیر را مخلوط کرده و بگذارید بجوشد. کمی که جا افتاد،‌ کلم بروکلی را که شسته و گل‌های آن را از هم جدا کرده‌اید داخل آن بریزید. زیر شعله را کم کنید. وقتی کلم‌ها کاملا پخت،‌۱۰ دقیقه مانده به سرو سوپ،‌ شیر را به آن اضافه و صبر کنید تا سوپ غلیظ شود.

*‌نکته:‌ رنگ سوپ ته مایه سبز خواهد داشت. اگر این رنگ را دوست ندارید،‌می‌توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید تا رنگ سوپ خوشرنگ‌تر شود.

ارسال دیدگاه