کد خبر : 531849

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۹/۲۳ زمان : ۸:۰۰

حملات ایران؛ جنگ نامتقارن علیه آمریکا

بنیامین رانکل (Banjamin Runkle)، یکی از مقامات سابق وزارت دفاع آمریکا، در مقاله‌ای نوشت: موج اخیر حملات سایبری ایران به مقامات دولت اوباما، بخشی از کمپین گسترده‌تر جنگ نامتقارن آن‌ها علیه آمریکا است. این حملات، مشاغل آمریکا را در معرض خطر قرار داده است.  وی در ادامه به‌مرور ادعاهای پیشین برخی مقامات آمریکا پرداخت و […]

بنیامین رانکل (Banjamin Runkle)، یکی از مقامات سابق وزارت دفاع آمریکا، در مقاله‌ای نوشت: موج اخیر حملات سایبری ایران به مقامات دولت اوباما، بخشی از کمپین گسترده‌تر جنگ نامتقارن آن‌ها علیه آمریکا است. این حملات، مشاغل آمریکا را در معرض خطر قرار داده است. 

وی در ادامه به‌مرور ادعاهای پیشین برخی مقامات آمریکا پرداخت و نوشت: از زمان جنگ ایران و عراق، فرهنگ راهبردی جمهوری اسلامی، بر اساس «انکار» و از طریق جانشینان این کشور صورت می‌گیرد. ایران تمرکز خود را بر روی اهداف نرم، گذاشته تا از این راه، به اهداف راهبردی توسط توانایی نیروهای خود برسد. در سال ۲۰۰۵، سپاه پاسداران، از تشکیل ارتش سایبری ایران، حمایت کرد؛ ارتشی که وظیفه‌ی هک توییتر در دسامبر ۲۰۰۹ و موتور جستجوی چین در ژانویه‌ی ۲۰۱۰ را بر عهده داشت. سایر گروه‌های هکری ایران، به این نهاد (سپاه) مربوط می‌شوند مانند آشیانه. آن‌ها هزاران وب‌گاه آمریکایی و اروپایی را هک کردند و از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۰، علیه کشورهای حاشیه‌ی خلیج‌فارس عملیات خود را انجام دادند. 

رانکل در ادامه‌ی مقاله‌ی خود گفت: ایران و سایر ملت‌ها، از سال‌ها پیش در حال ایجاد و استقرار سلاح سایبری هستند و دشمنان آمریکا سعی می‌کنند سطح توان خود را از طریق جنگ سایبری و تحولات آن، بالا ببرند. 

این مقام سابق وزارت دفاع آمریکا افزود: «به دلیل اینکه ایران، هنجارهای بین‌المللی مربوط به مصونیت سفیران را موردتوجه قرار نمی‌دهد، از تروریسم، جلوگیری و از گسترش [سلاح] هسته‌ای پرهیز نمی‌کند یا حتی ترورهای خارج از ایران را غیرقانونی نمی‌داند؛ آمریکا باید در آینده، خود را برای حملات مخرب سایبری بیشتر از سوی ایران، آماده کند. 

رانکل نوشت: حملات جدید ایران علیه آمریکا، نشان داد تلاش‌های مسالمت‌آمیز برای تغییر رفتار دشمنان ما در قلمروی دیجیتال، کافی نیست. 

وی در جای دیگر از مقاله‌ی خود، مدعی شد: «ایران ارتش جنگ‌های سایبری نیابتی ایجاد کرده است. این کشور از ظرفیت‌های سایبری سازمان‌های تروریستی در لبنان و همچنین از ارتش الکترونیک سوریه، حمایت می‌کند. 

بنیامین رانکل، به مقامات آمریکا توصیه کرد به تقویت زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری و بهبود توانایی‌های پدافندی بپردازند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه