کد خبر : 525726

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۶/۱۲ زمان : ۸:۲۰

اگر غذا شور شد چه کنیم؟

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، برای برطرف ساختن شوری بیش از حد غذا باید از خوراکی‌هایی مانند سیب‌زمینی، سرکه، و شکر کمک گرفت. البته استفاده از این مواد، بستگی به نوع غذای شما دارد. اگر این غذا، آبگوشت، سوپ و یا تاس کباب است، برای از بین بردن شوری آن باید سیب‌زمینی‌های پخته […]

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، برای برطرف ساختن شوری بیش از حد غذا باید از خوراکی‌هایی مانند سیب‌زمینی، سرکه، و شکر کمک گرفت.

البته استفاده از این مواد، بستگی به نوع غذای شما دارد. اگر این غذا، آبگوشت، سوپ و یا تاس کباب است، برای از بین بردن شوری آن باید سیب‌زمینی‌های پخته شده را از آن خارج کنید و به جای آن سیب‌زمینی خام قرار دهید. سیب‌زمینی نمک اضافی را به خود جذب خواهدکرد. البته سیب‌زمینی‌های پخته را نیز بعداً می‌توان مورد استفاده قرار داد.

اگر غذای شما فاقد سیب‌زمینی است، باز هم چند سیب‌زمینی را به طور موقت به داخل آن بیندازید تا شوری غذا برطرف گردد و قبل از کشیدن غذا، سیب‌زمینی‌ها را خارج سازید.

روش دیگر آن است که ۱ قاشق سرکه و ۱ قاشق شکر به غذای شور بیفزایید، شوری غذا گرفته خواهد شد.

%D8%BA%D8%B0%D8%A7 اگر غذا شور شد چه کنیم؟

ارسال دیدگاه