کد خبر : 5645

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۲/۲۹ زمان : ۷:۰۶

یک غذای فوق العاده خوشمزه مخصوص شب عید

حال که نزدیک عید نوروز هم هستیم ، می توانید این غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ را به عنوان غذای مخصوص شب عید هم استفاده کنید. مواد لازم برای ۴ نفر : ماهی سالمون   ۴ قطعه رزماری  یک شاخه کوچک * ادویه مخلوط  به میزان لازم برنج  چهار لیوان پلوبز روغن زیتون  برای برنج […]

حال که نزدیک عید نوروز هم هستیم ، می توانید این غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ را به عنوان غذای مخصوص شب عید هم استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر :
ماهی سالمون   ۴ قطعه
رزماری  یک شاخه کوچک
* ادویه مخلوط  به میزان لازم
برنج  چهار لیوان پلوبز
روغن زیتون  برای برنج
آب برای کته  ۵ لیوان پلوپز

ادویه مخلوط ( نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجبیل،زیره،تخم گشنیز و دارچین و … سبزیجات خشک معطر )

 

طرز تهیه :

برنج را شسته و آب به مقدار لازم روی آن بریزید و نمک اضافه کنید و دو ساعت خیس خورده و در پلوپز بریزید و یا روی گاز گذاشته بعد از اینکه آب آن تبخیر شد . کف قابلمه را روغن ریخته و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دورش را جمع کنید و روی حرارت ملایم دم بیندازید.

 

ماهی سالمون ارزش غذایی فراوانی دارد که با وجود چربی امگا ۳ حیف است که در غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست ندارند . مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت ،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا ۳ بوده و دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز.

.

منبع : تکناز

ارسال دیدگاه