کد خبر : 3863

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۰/۳۰ زمان : ۸:۱۶

کیک پرتقال و قهوه درست کنید. به همین راحتی!!

مواد لازم : ۲۲/۱ پیمانه آرد ۱ پیمانه شکر ۲/۱ پیمانه قاشق چایخوری نمک ۴/۳ پیمانه کره ۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال ۳ عدد تخم مرغ زده‌شده ۲۲۶ گرم ماست پرتقالی ۳/۱ پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱ پیمانه کشمش مقداری لعاب پرتقال که در قسمت طرز تهیه آمده است   طرز […]

مواد لازم :

۲۲/۱ پیمانه آرد

۱ پیمانه شکر

۲/۱ پیمانه قاشق چایخوری نمک

۴/۳ پیمانه کره

۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال

۳ عدد تخم مرغ زده‌شده

۲۲۶ گرم ماست پرتقالی

۳/۱ پیمانه شیر

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ پیمانه کشمش

مقداری لعاب پرتقال که در قسمت طرز تهیه آمده است

 

طرز تهیه :

۱- ته یک قالب حلقه ای را چرب کنید.

۲- آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی بریزید و با هم‌زن برقی هم بزنید. با کمک دو چاقو کره را تکه تکه کنید تا ریزریز شود.

۳- سپس پوست پرتقال را به همراه کره به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید.

۴- در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها، ماست، شیر، و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست شود. کشمش را به مخلوط اضافه نمایید و مخلوط را در قالب بریزید.

۵- قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

۶- برای تهیه لعاب پرتقال ۱ پیمانه پودر الک‌شده شکر را همراه ۳ تا ۴ قاشق چایخوری آب پرتقال یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

۷- کیک را از فر در آورید و قالب را ۱۰ دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب در آورید و بگذارید کاملاً خنک شود. لعاب پرتقال را روی کیک بریزید.

ارسال دیدگاه