کد خبر : 529713

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۸/۱۶ زمان : ۸:۰۰

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی ‌ها

شیرین واثقی: کم‌ کم سروکله میگوهای تازه پیدا می‌شود. اگر دلتان می‌خواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهری‌ها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بی‌دردسر. . مواد لازم برای ۲  نفر ۳۰۰ گرم میگو ۱ عدد پیاز ۲ /۱ پیمانه کنجد به میزان لازم نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق روغن‌ زیتون […]

شیرین واثقی: کم‌ کم سروکله میگوهای تازه پیدا می‌شود. اگر دلتان می‌خواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهری‌ها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بی‌دردسر.

.میگو میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی ‌ها
مواد لازم برای ۲  نفر

  • ۳۰۰ گرم میگو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ /۱ پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق روغن‌ زیتون

طرز تهیه:
۱٫ میگوها را ۳ دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.
۲٫ بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.
۳٫ پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
۴٫ میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.
۵٫ حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.
۶٫ مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته
حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

ارسال دیدگاه