کد خبر : 524526

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ زمان : ۲۰:۰۰

لیونی: ایران و نه آمریکا دشمن اسرائیل است

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، “زیپی لیونی” از اعضای کنست رژیم صهیونیستی روز شنبه به تعداد فزاینده هشدار دهندگان به “بنیامین نتانیاهو” نخست وزیر اسرائیل درباره اقدامات وی در قبال توافق هسته‌ای ایران پیوست. این در حالی است که “باراک اوباما” رئیس جمهور آمریکا چند روز پیش گفته بود که اسرائیل تنها دولتی […]

به گزارش مجله اینترنتی تازه‌های جهان ، “زیپی لیونی” از اعضای کنست رژیم صهیونیستی روز شنبه به تعداد فزاینده هشدار دهندگان به “بنیامین نتانیاهو” نخست وزیر اسرائیل درباره اقدامات وی در قبال توافق هسته‌ای ایران پیوست.
این در حالی است که “باراک اوباما” رئیس جمهور آمریکا چند روز پیش گفته بود که اسرائیل تنها دولتی است که آشکارا با توافق هسته‌ای ایران ابراز مخالفت می‌کند.
لیونی که پیشتر به عنوان وزیر امور خارجه اسرائیل و رئیس تیم مذاکره کنندگان با فلسطینیان بوده تاکید کرد که این مهم است که به یاد داشته باشیم ایران و نه آمریکا دشمن ماست.
وی تاکید کرد: اجتناب از مطرح کردن انتظارات امنیتی اسرائیل در روند توافق هسته‌ای با ایران یک اشتباه است.
این عضو کنست اسرائیل اضافه کرد: نمی‌توان به راحتی در نزاع‌های کنگره بدون بررسی کردن نتایج توافق هسته‌ای با ایران تعامل کرد.
چند روز پیش بنیامین نتانیاهو در کنفرانس روسای سازمان‌های مهم یهودی آمریکا درباره جمع بندی مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: توافقی که قرار است به اشاعه تسلیحات هسته ای پایان دهد خود در واقع موجب اشاعه تسلیحات هسته ای می شود. این توافق در واقع موجب رقابت تسلیحات هسته ای در منطقه می شود که پر تنش ترین منطقه جهان است. این یک کابوس واقعی است.
نخست وزیر اسرائیل در ادامه مدعی شد: با این حال خطرات توافق همین جا خاتمه نمی یابد. این توافق به ایران پول زیادی را تزریق می کند و ایران از این پول برای اقدامات تجاوزکارانه خود در منطقه و نیز تروریسم در جهان استفاده می کند. در پی این توافق تروریسم و حملات بیشتری صورت خواهد گرفت و عده بیشتری خواهند مرد. گفته شده است که بیشتر پولی که به ایران داده می شود صرف تجاوزگری و تروریسم این کشور نخواهد شد. فرض کنیم این گفته درست باشد. بیایید تصور کنیم که ایران تنها ۱۰ درصد از این پول را صرف تروریسم خواهد کرد. این ۱۰ درصد تقریبا نیم تریلیون دلاری است که انتظار می رود این کشور ظرف ۱۰ الی ۱۵ سال آتی دریافت کند. این پول بسیار زیادی است. و این مبلغ همه گروههای تروریستی تحت حمایت ایران را تبدیل به ابرقدرت های تروریسم می کند. بنابراین به همه دلایلی که گفته شد شامل دو مسیر پیش روی ایران و پول هنگفتی که ایران دریافت می کند، این یک توافق خطرناک خواهد بود و این توافق همه ما را تهدید می کند.

منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال دیدگاه