کد خبر : 343251

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۴/۰۲ زمان : ۷:۰۰

طرز تهیه ماست هلو

برای تهیه ماست هلو ابتدا نیم کیلو هلوی بدون هسته را ورق ورق کرده خلال کنید و فریز نمایید. سپس آن را از فریزر خارج کرده و مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. ورقه‌های هلو را درون مخلوط کن یا غذاساز ریخته و به شکل پوره درآورید. بعد آن را درون ۱ کاسه […]

برای تهیه ماست هلو ابتدا نیم کیلو هلوی بدون هسته را ورق ورق کرده خلال کنید و فریز نمایید. سپس آن را از فریزر خارج کرده و مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. ورقه‌های هلو را درون مخلوط کن یا غذاساز ریخته و به شکل پوره درآورید. بعد آن را درون ۱ کاسه ریخته و ۳۰۰ گرم  (دو پیمانه) ماست کم چرب، ۱ پیمانه پودر شکر، ۱ قاشق سوپ‌خوری آب‌لیمو و و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری اسانس بادام (اختیاری) به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا ماست صاف و یکدست شود. این ماست میوه‌ای را باید فوراً سرو کنید چون پس از مدتی طعم آن برمی‌گردد.

به جای هلو می‌توانید از توت‌فرنگی، تمشک و یا هر نوع میوه شیرین (به‌صورت فریز شده) استفاده کنید.

ارسال دیدگاه