کد خبر : 475261

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۴/۲۵ زمان : ۷:۰۰

طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت

مواد لازم آب مرغ : دو لیوان سینه مرغ : یک چهارم سینه زنجبیل تازه یا پودر : یک قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت : یک قوطی پیاز خردشده : یک عدد آرد ذرت : دو قاشق سوپ خوری پیازچه خردشده : یک عدد جعفری خردشده : چهار قاشق سوپ خوری نمک و فلفل سفید […]

مواد لازم

آب مرغ : دو لیوان

سینه مرغ : یک چهارم سینه

زنجبیل تازه یا پودر : یک قاشق سوپ خوری

کنسرو ذرت : یک قوطی

پیاز خردشده : یک عدد

آرد ذرت : دو قاشق سوپ خوری

پیازچه خردشده : یک عدد

جعفری خردشده : چهار قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سفید : به مقدار لازم

ژامبون : یک ورق به صورت خلال خردشده

 

طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت

برای تهیه سوپ مرغ و ذرت، سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کرده سپس همراه با پیاز خردشده و زنجبیل تازه یا پودر و جعفری در قابلمه ریخته آب مرغ را به آن اضافه کنید.

درب ظرف را ببندید تا مرغ پخته شود.

حدود بیست دقیقه با حرارت کم بعد از ریختن مرغ آرد ذرت و پیازچه، کنسرو ذرت را اضافه کنید و ژامبون خردشده را روی حرارت قرار داده تا سوپ جا بیفتد و کمی غلیظ شود. بعد از پختن مرغ چون ذرت به صورت کنسرو پخته می‌باشد نیاز زیادی به پختن ندارد فقط سوپ کمی غلیظ شود و در انتها نمک و فلفل را اضافه کرده بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می‌داریم.

ارسال دیدگاه