کد خبر : 523559

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۰۵ زمان : ۸:۰۰

طرز تهیه راویولی با سس پنیر

طرز تهیه راویولی با سس پنیر مواد لازم برای ۴ نفر راویولی (۱ نوع پاستا در بازار موجود است) : ۳۵۰ گرم کره : ۵۰ گرم آرد ساده : ۵۰ گرم شیر : ۴۵۰ میلی لیتر پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم پنیر چدار : ۱۰۰ گرم نمک و فلفل : به مقدار لازم جعفری ریز […]

طرز تهیه راویولی با سس پنیر

مواد لازم برای ۴ نفر

راویولی (۱ نوع پاستا در بازار موجود است) : ۳۵۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

آرد ساده : ۵۰ گرم

شیر : ۴۵۰ میلی لیتر

پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم

پنیر چدار : ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

جعفری ریز شده : برای تزیین

 

طرز تهیه راویولی:

ابتدا مقدار زیادی آب را در قابلمه‌ای جوش آورده و به آن مقداری نمک و روغن مایع می‌افزاییم تا راویولی به هم نچسبد. پس از آنکه نرم شد آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. سپس کره را در ماهیتابه آب کرده و آن را سرخ می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم و شیر را به تدریج به آن می‌افزاییم تا سس سفید یکدستی درست شود.

مرحله بعد افزودن پنیرهای رنده شده به سس سفید است. پس از آنکه پنیرها در سس سفید آب شد، ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس با راویولی ها را در دیستی که می‌خواهیم غذا را سرو کنیم کشیده و سس سفید را روی آن می‌ریزیم و روی آن را با جعفری های ریز شده تزیین می‌کنیم.

ارسال دیدگاه