کد خبر : 4127

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۰۶ زمان : ۷:۰۹

طرز تهیه بقچه بادمجان

بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است . آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان  ۲ عدد  سفیده تخم مرغ  ۱ عدد  زعفران  به میزان لازم  گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد […]

بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :

بادمجان  ۲ عدد
 سفیده تخم مرغ  ۱ عدد
 زعفران  به میزان لازم
 گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اورگانو به میزان لازم

طرز تهیه بقچه بادمجان :
بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .

منبع: بریونی

ارسال دیدگاه