کد خبر : 2069

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۹/۱۲ زمان : ۷:۰۰

طرز تهیه برنج قالبی با سس مایونز

طرز تهیه برنج قالبی با سس مایونز   مواد لازم برای تهیه برنج قالبی روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری برنج : ۱ پیمانه آبجوش : یک و نیم پیمانه ادویه معطر : به مقدار دلخواه پودر آویشن : یک چهارم قاشق چایخوری ترخون تازه خردشده : نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز دلمه ای […]

طرز تهیه برنج قالبی با سس مایونز

 

10287 300x190 طرز تهیه برنج قالبی با سس مایونز

مواد لازم برای تهیه برنج قالبی

روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری

برنج : ۱ پیمانه

آبجوش : یک و نیم پیمانه

ادویه معطر : به مقدار دلخواه

پودر آویشن : یک چهارم قاشق چایخوری

ترخون تازه خردشده : نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز دلمه ای خردشده : ۱ عدد

تن ماهی : ۱ قوطی ( ترجیحاً تن ماهی تحفه یا شیواتن )

جعفری تازه خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم برای سس

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

آبلیمو : ۱ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون : سه چهارم پیمانه

سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری

سس فلفل قرمز : به مقدار کم

ادویه معطر یا پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه برنج

  1. برای تهیه سس مایونز، زرده های تخم مرغ و آبلیمو را درون مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. همانطور که مخلوط کن در حال کار کردن است، روغن زیتون سه چهارم پیمانه را به مایه اضافه کنید تا سس غلیظ شود. سس مایونز را درون یک کاسه ریخته و سس گوجه فرنگی و سس فلفل و ادویه معطر (۱ قاشق چایخوری) را به آن بیفزایید و کمی، هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
  2. روغن زیتون (۱ قاشق سوپ خوری) را درون یک قابلمه نسوز گرم کرده و برنج را اضافه کنید. مواد را دو دقیقه تفت دهید. آب و ادویه را اضافه کرده و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را ملایم کرده و برنج را سرپوشیده به مدت دوازده دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود. برنج را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود. تن ماهی را درون یک صافی بریزید تا روغن آن خارج شود. سپس آن را همراه با آویشن، ترخون، فلفل دلمه‌ای و یک‌دوم پیمانه از سس مایونز به برنج اضافه کنید. یک قالب گرد ۲۲ سانتیمتری را که وسطش برآمده است، چرب کنید و مایع برنج را درون آن ریخته و خوب فشار دهید. روی قالب را با فویل پوشانده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. قالب را برگردانده وروی برنج را با جعفری و باقیمانده سس مایونز تزیین کنید.

 

نکات قابل توجه

– به جای ترخون تازه می‌توانید از یک‌چهارم قاشق چایخوری ترخون خشک کوبیده استفاده کنید.

– برنج و سس مایونز را می‌توانید یک روز قبل از سرو تهیه کنید.

– این برنج را می‌توانید سرپوشیده در یخچال نگهداری کنید.

ارسال دیدگاه