خواندنی و دانستنی
اخبار امروز
- ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام در انتظار محتکران اقلام بهداشتی
- هشدار پوتین درباره اقدام نظامی از سوی آمریکا علیه ایران
- پیشروی ۹ کیلومتری ارتش سوریه در شرق حمص
- اوباما رئیس جمهور آمریکا شیعه است
- قتل عام غیرنظامیان سوری توسط جنگندههای روسیه
- تایید صلاحیت اصلاحطلبان و مستقلین ۸ برابر اصولگرایان
- اعتراف بی سابقه عربستان درباره ایران
- قیمت نفت به زیر ۳۰ دلار سقوط کرد
- رنجنامه حسین فدایی منتشر شد : آقای هاشمی! توبه کنید.
- وقوع انفجار در غرب قاهره
- مدیر برنامههای موشکی اسرائیل اخراج شد
- هند به دنبال خرید ۳۶ جنگنده رافائل از فرانسه
- کابل و اسلامآباد برای اقدام علیه گروههای مسلح توافق کردند
- صدور حکم متهمان پرونده بیمارستان خمینی شهر
- آقایی که میگوید کشور باید توسط شورای رهبری اداره شود چه مشکلی با رهبر دارد؟
- تلویزیون بیش از ۳۰هزار دقیقه برنامه انتخاباتی پخش میکند
- وقتی سفیر انگلیس شیرینی میلاد رسول الله(ص) تقسیم میکند!
- افزایش ۲۰ تا ۳۰ نفری مرگ و میر در روزهای آلوده تهران
- پارتی بازی وزارت کشور برای فرزندان آقای هاشمی
- اسیر داعشی ارتباط ترکیه با داعش را فاش کرد
- طرحهای کنگره آمریکا اجرای برجام را هر روز بیشتر تهدید میکند
- توصیه آمریکا به مقامات سعودی درباره ایران
- تحریمهای سنگین کنگره آمریکا علیه سپاه پاسداران
- پرچمدار جدید HTC را ببینید
- اندیشکده واشنگتن: برخلاف وعده روحانی، کاهش تحریمها تأثیر زیادی بر اقتصاد ایران ندارد
- هلاکت علوش تروریست های سوریه را زمین گیر کرد
- ۱۰ چهره مهم غایب در انتخابات مجلس
- کاملترین آمار وحشیگری سعودیها در یمن
- استان هایی که بیشترین و کمترین آمار ازدواج و طلاق را دارند
- کشف جسد یخ زده جوان ایرانی در مرز ترکیه
- آمار تاسف بار مصرف دخانیات در نسل جوان
- دستخط رهبرانقلاب درباره مشایی
- ماجرای نصب پرچم داعش در کرمانشاه چه بود؟
- اظهارات تکاندهنده زن نجات یافته از دست داعش
- نامه مهم دفتر تحکیم وحدت به آیتالله جنتی درباره هاشمی
- ابوبکر البغدادی: با همه جهان میجنگیم
- مایحتاج اولیه زندگی رهبر انقلاب توسط چه کسی تهیه میشود؟
- شعری که از مادر رهبر انقلاب به یادگار ماند
- یک سال فروش اشتباهی چای کوکائین
- داعشیهای بحرین: به دنبال انفجار مسجد شیعیان بودیم
- دلیل سرعت زیاد دولت ایران برای اجرای برجام، انتخابات آتی است
- استعفای دستهجمعی اعضای تحریریه یک روزنامه اصلاحطلب
- شکایت از شبکههای ماهوارهای برای سرقت فیلمهای ایرانی
- مدارس تهران فردا تعطیل نیست/ لغو مسابقات فوتبال
- سرگرمی جالب بن سلمان؛ شرطبندی میلیونی در بازی آمریکایی
- واکنش فاطمه هاشمی به احتمال رد صلاحیتش: خوشحال میشوم!
- عفت مرعشی: یک بار رد صلاحیت شدیم، دیگر برای چه نگران باشیم!
- رویانیان : حزب احمدینژادیها را قبول ندارم
- توضیحات کمالی درباره ادامه خدمت سربازی فوتبالیستها
- سناریوی فتنهگران را چند هفته قبل انتخابات ۸۸ فاش کردم
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۷/۰۱ زمان : ۰:۰۱
رئیسجمهور چین در آستانه سفر به واشنگتن مطرح کرد توافق هستهای ایران، دستاوردی بزرگ جامعه بینالملل است
به گزارش مجله اینترنتی تازههای جهان ، رئیسجمهور چین در آستانه سفر به واشنگتن، طی مصاحبهای با روزنامه آمریکایی، نظرات خود را درباره موضوعات مهم بینالمللی از قبیل توافق هستهای ایران و گروه ۱+۵ مطرح کرد. «شی جینپینگ» در مصاحبهای مفصل با وال استریت ژورنال با اشاره به «برجام» گفت توافق هستهای با ایران، دستاوردی […]
به گزارش مجله اینترنتی تازههای جهان ، رئیسجمهور چین در آستانه سفر به واشنگتن، طی مصاحبهای با روزنامه آمریکایی، نظرات خود را درباره موضوعات مهم بینالمللی از قبیل توافق هستهای ایران و گروه ۱+۵ مطرح کرد.
«شی جینپینگ» در مصاحبهای مفصل با وال استریت ژورنال با اشاره به «برجام» گفت توافق هستهای با ایران، دستاوردی بزرگ برای جامعه بینالملل است.
وی درباره ایفای نقش پکن در موضوعات بینالمللی گفت: «چین یک سیاست خارجی مستقل صلح را دنبال میکند و متعهد به صلح جهانی و توسعه و رشد مشترک است. در جهان امروز، برای چین غیرممکن است که به تنهایی و خودی خود رشد و توسعه یابد و تنها وقتی جهان رو به پیشرفت و رونق باشد، چین میتواند توفیق یابد و پیشرفت کند».
رئیسجمهور چین افزود: «چین هرگز از تلاشها برای ترویج و توسعه رشد اقتصادی جهان، جستجو برای حل سیاسی بحرانها و مشکلات بینالمللی و منطقهای و دادن پاسخ به مشکلات و چالشهای مختلف جهانی غایب نبوده است و این چیزی است که جامعه بینالمللی از چین انتظار دارد و این کارها مسئولیت چین است».
جینپینگ ادامه داد: «چین و آمریکا که هر دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل هستند، مسئولیت مهمی در در حفظ صلح جهانی و منطقهای دارند و منافع ما در موضوعات گستردهای با هم مشترک است. چین خواهان همکاری و پیوستن به آمریکا برای پرداختن به موضوعات مهم منطقهای و جهانی است و ما با هم اقدامات مهمی در این حوزه انجام داده و خواهیم داد».
وی افزود:« برای مثال چین و آمریکا همکاری و هماهنگی نزدیکی در پرداختن به موضوعات مختلف منطقهای و بینالمللی از قبیل موضوع هستهای کره و موضوع هستهای ایران، مذاکرات صلح اسرائیل-فلسطین، سودان جنوبی، تغییرات آب و هوا و بیماریهای واگیردار داشتهایم. البته اختلافاتی در نوع تفکر و رویکرد ما به برخی موضوعات وجود دارد اما این اختلافات دلیلی بر آن است که ما باید همدیگر را کامل کنیم و بهترین راهحلها را برای موضوعات بیابیم».
جینپینگ تصریح کرد: «در پرداختن به موضوعات منطقهای و بینالمللی چین به اصول برابری، انصاف و عدالت پایبند است و بر جستجوی راه حل سیاسی موضوعات با توسل به مذاکرات مسالمتآمیز تاکید میکند. چین مخالف دخالت دلبخواهانه در امور داخلی دیگر کشورها است و بر حل اختلافات از راه مشورت و مذاکره تاکید دارد. مهم نیست که چالشها چقدر سخت و پیچیده هستند جامعه بینالملل باید با اطمینان و با آنها برخورد کرده و با توسل به ابزارهای مسالمتآمیز آنها را حل کند».
رئیسجمهور چین با اشاره به برجام گفت: «حل سیاسی موضوع هستهای ایران دستاورد بزرگ جامعه بینالملل است و چین و آمریکا به سختی برای تحقق آن کار کردند. این موضوع نشان داد که رویکردهای ما به خوبی موثر و کارساز بود. در مسیر رو به جلو، چین با همه طرفها کار خواهد کرد تا اطمینان یابد توافق به طور کامل اجرا شود».
وی گفت: «موضع چین درباره خلع سلاح شبه جزیره کره قاطعانه و روشن است. البته در همان حال ما معتقدیم که خلع سلاح، صلح و ثبات شبه جزیره کره باید از طریق ابزارهای مسالمتآمیز حاصل شود. وضع کنونی شبه جزیره کره پیچیده و حساس است. چین ارتباط و همکاری نزدیک خود با آمریکا و دیگر طرفهای مربوط برای پرداختن مناسب به موضوعات مربوط به شبه جزیره کره و اطمینان یافتن از ثبات بلندمدت شمال شرق آسیا را حفظ خواهد کرد».
او در پاسخ به سوالی درباره اهداف کلان چین گفت: «سیستم حکمرانی جهانی از سوی جهان ایجاد شده و همه بر روی آن متفق القول هستند و این سیستم تحت انحصار یک کشور نیست. چین قطعا نیتی برای چین کاری(به انحاصر در آوردن سیستم جهانی) ندارد. چین در ایجاد سیستم بینالمللی جاری نقش داشته و همیشه نقش خود را برای حفظ نظم بینالمللی و سیستم مبتنی بر سازمان ملل به عنوان هسته آن و اصول مندرج در منشور سازمان ملل انجام داده است».
وی با تاکید بر لزوم ایجاد جرح و تعدیل و اصلاحات در سیستم حکمرانی جهانی تاکید کرد که چنین اصلاحی به معنای برچیدن سیستم موجود و ایجاد یک سیستم جدید نیست بلکه این یعنی بهبود و تقویت سیستم حکمرانی جهانی به روشی ابتکارآمیز و مبتکرانه.
رئیسجمهور چین افزود: «من فکر نمیکنم هیچ کشوری قادر به تنظیم مجدد ساختار و معماری حکمرانی جهانی به نفع خود باشد. باید درباره بهبود و توسعه حکمرانی جهانی از سوی همه کشورها تصمیمگیری شود و چین آماده کار به همه دیگر اعضای سازمان ملل بدین منظور است.
او در پاسخ به سوالی درباره اختلافات پکن-واشنگتن گفت: «در موضوع روابط چین-آمریکا باید تصویر بزرگتر را دید و فقط بر تفاوتها تمرکز نکرد همانطور که یک ضربالمثل چینی میگوید “ابتدا به کارهای مهم بپردازید و بعد کارهای ثانوی”. در کنار هم، چین و آمریکا یک سوم اقتصاد جهان، یک چهارم جمعیت جهان و یک پنجم تجارت جهانی را در اختیار دارند. اگر این دو کشور بزرگ با هم همکاری نکنند فقط تصور کنید که چه اتفاقی برای جهان خواهد افتاد. هم تاریخ و هم واقعیت نشان داده که چین و آمریکا از همکاری نفع برده و از تقابل ضرر میکنند».
رئیسجمهور چین با اذعان به وجود اختلافاتی با آمریکا به ویژه در جزایر مورد مناقشه در دریای چین گفت: «جزایر نانشا از زمانهای باستان متعلق به سرزمین چین بوده است و این موضوع کاملا بر اساس مدارک تاریخی و قانونی است. توسعه و ایجاد تاسیسات در برخی از مناطق جزایر نانشا تاثیری بر هیچ کشوری ندارد و با این هدف انجام نمیشود. این تاسیسات برای بهبود بخشیدن به شرایط کاری و زندگی پرسنل دریایی چینی، تامین خدمات بینالمللی و ایجاد شرایط دریانوردی بهتر و امنتر در دریای چین جنوبی ساخته شده است».
او درباره حملات سایبری اینطور تصریح کرد: «چین موضوع امنیت سایبری را بسیار جدی میگیرد. چین قربانی حملات هکری است. دولت چین در هیچ اقدامی برای سرقت اسرار تجاری در هر شکل آن حضور ندارد و همچنین شرکتهای چینی را برای چنین اقداماتی تشویق نمیکند. سرقت سایبری اسرار تجاری و حملات هکری علیه شبکههای دولتی هم غیرقانونی است و همچنین باید بر اساس قانون و کنوانسیونهای بینالمللی با آنها برخورد شده و مجازات صورت گیرد. چین و آمریکا نگرانیهای مشترکی در موضوع امنیت سایبری دارند و ما آماده تقویت همکاری با آمریکا در این موضوع هستیم».
جینپینگ درباره قدرت نظامی چین گفت: «چین همیشه سیسات دفاعی که ماهیت آن دفاع بوده، در پیش گرفته است و استراتژی نظامی ما با اهداف دفاعی است. به منظور تقویت دفاع و ارتشمان، ما به دنبال برخی مخاطرهجویی و ماجراجویی نظامی نیستیم. این موضوع هرگز به ذهنمان خطور نمیکند. چین هیچ پایگاه و مراکز نظامی در آسیا و خارج از مرزهای چین ندارد. چین کشوری بزرگ با مرزهای بزرگ زمینی، دریایی و هوایی است و ما به سرمایهگذاری مناسب در دفاعمان و همچنین حفظ اندازه و حجم مناسب نیروهایمان نیاز داریم».
رئیسجمهور چین ادامه داد: «چین هرگز سیاست توسعه طلبانه اتخاذ نکرده و به دنبال هژمونی نبوده است و تاریخ هم این موضوع را ثابت میکند و ثابت خواهد کرد. چین بیش از هر کشور دیگر عضو دائم شورای امنیت به ماموریتهای حفظ صلح سازمان ملل کمک کرده است و همچنین ارتش چین نقشهای مهمی در قبال عملیات اسکورت در خلیج عدن و انتقال سلاحهای شیمیایی و خارجکردن آنها از سوریه ایفا کرده است