کد خبر : 4608

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۲۳ زمان : ۷:۳۱

خوراک گوشت و اسفناج

مواد لازم : ۲ قاشق غذاخوری روغن ۵۰۰ گرم گوشت گوساله خردشده ۵۰۰ گرم اسفناج ۲ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده ۲ حبه سیر له شده ۳ قاشق چایخوری آرد ذرت ۱ پیمانه آب ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ۶۰ گرم بادام هندی   طرز تهیه : ۱- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و […]

مواد لازم :

۲ قاشق غذاخوری روغن

۵۰۰ گرم گوشت گوساله خردشده

۵۰۰ گرم اسفناج

۲ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

۲ حبه سیر له شده

۳ قاشق چایخوری آرد ذرت

۱ پیمانه آب

۱ قاشق غذاخوری سس سویا

۶۰ گرم بادام هندی

 

طرز تهیه :

۱- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و گوشت را سه چهار دقیقه در آن تف دهید و بعد آن را از ماهیتابه در آورید.

۲- اسفناج، زنجبیل و سیر را در ماهیتابه بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه در آن تف دهید. آرد ذرت، آب، سس سویا، را به آن اضافه کنید و دو سه دقیقه هم بزنید.

۳- گوشت را دوباره در ماهیتابه بریزید و بادام هندی را نیز به آن اضافه نمایید. مخلوط را هم بزنید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزد. خوراک شما آماده است.

ارسال دیدگاه