کد خبر : 420134

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۴/۱۵ زمان : ۷:۰۰

خواص گیاه ریواس

ریواس یا ریباس یک گیاه علفی است. دمبرگ ضخیم و گوشتدار این گیاه به مصرف تغذیه، تهیه کمپوت و مربا می‌رسد. به ساقه زیرزمینی این گیاه که عده‌ای به غلط آن را ریشه می‌دانند، ریوند یا راوند می‌گویند. ساقه‌های زیرزمینی گیاه ریواس مدتها در زیر زمین باقی مانده و رشد می‌کنند و همین که به […]

ریواس یا ریباس یک گیاه علفی است. دمبرگ ضخیم و گوشتدار این گیاه به مصرف تغذیه، تهیه کمپوت و مربا می‌رسد. به ساقه زیرزمینی این گیاه که عده‌ای به غلط آن را ریشه می‌دانند، ریوند یا راوند می‌گویند. ساقه‌های زیرزمینی گیاه ریواس مدتها در زیر زمین باقی مانده و رشد می‌کنند و همین که به آب می‌رسند، یک شاخه با برگ بیرون می‌دهند. برگ‌های نمونه طبی آن بلندتر بوده و شبیه دست می‌باشند.

زادگاه اولیه آن ایران، چین، و تبت بوده و در منطقه وسیعی از دشت‌ها و نواحی کوهستانی ایران می‌روید.

 

ترکیبات غذایی گیاه ریواس

آب، پروتئین، قند، چربی کم، کلسیم، آهن، و ویتامین‌های آ و ب۱و پی‌پی و سی

 

خواص دارویی گیاه ریواس و برگ ریواس

– طبیعت برگ‌های ریواس سرد بوده و دارای ویتامین‌های آ و بی و به مقدار زیاد ویتامین سی است.

– یکی از مهمترین خواص برگ‌های ریواس آن است که لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین نموده و قند خون را کم می‌کند از این رو برای مبتلایان به مرض قند سودمند است.

– گیاه ریواس دارای چندین نوع ترشی است و اگر آن را با کمی قند بجوشانید، طعم مطبوعی پیدا کرده و از سردی آن کاسته می شود. به همین جهت است که شربت ریواس در بین ما ایرانیان دوستان فراوانی دارد.

ارسال دیدگاه