کد خبر : 5185

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۲/۱۳ زمان : ۷:۰۰

توپک مرغ و قارچ سوخاری

مواد لازم : – مرغ چرخ کرده : ۳۰۰ گرم – فلفل دلمه ای ریز شده : دو قاشق غذا خوری – پیاز رنده شده و آب گرفته : دو قاشق غذا خوری – زردچوبه : یک قاشق غذا خوری – تخم مرغ : یک عدد – آرد سوخاری : دو سوم لیوان – پیاز […]

مواد لازم :

– مرغ چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ریز شده : دو قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده و آب گرفته : دو قاشق غذا خوری

زردچوبه : یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ : یک عدد

آرد سوخاری : دو سوم لیوان

پیاز سرخ شده : دو قاشق غذا خوری

جعفری ریز شده : دو قاشق غذا خوری

زعفران حل کرده : یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی : یک قاشق چای خوری

قارچ دکمه ای : به میزان لازم

آرد سوخاری و تخم مرغ برای پوشش دادن توپک ها : به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا مرغ چرخ کرده ، ادویه ها ، تخم مرغ ، آرد سوخاری ، پیاز و فلفل دلمه ای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم تا خمیر یک دست و مطلوب حاصل شود. قارچ های دکمه ای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا آب آن ها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد بر می داریم داخل دست میان آن را گود می کنیم و یک عدد قارچ دکمه ای داخل آن می گذاریم. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ می کنیم. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون در صورتی که خیلی کم باشد آرد سوخاری روی توپک نرم شده و می ریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمی پزد. پس از پخت توپک ها را روی دستمال می گذاریم تا روغن های اضافی آن گرفته شود سپس روی آن ها را با پنیر خامه ای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین می کنیم. این توپک ها می توانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.

.

منبع : مجله خبری لحظه نما

ارسال دیدگاه