کد خبر : 510498

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۰۱ زمان : ۰:۰۱

تصویر کامل زمین برای اولین بار

سازمان فضایی ناسا برای اولین بار  از سال ۱۹۷۲ میلادی عکس کامل  زمین  را منتشر کرد. عکس مشابه  قبلی توسط دستگاه « آپولون —۱۷»  که بسوی ماه در پرواز بود گرفته  شده بود. دستگاه DSCOVR که بین  زمین و خورشید در  نقطه « لاگرانژ» قرار داشت، این عکس را گرفته است. این دستگاه در  فاصله […]

سازمان فضایی ناسا برای اولین بار  از سال ۱۹۷۲ میلادی عکس کامل  زمین  را منتشر کرد. عکس مشابه  قبلی توسط دستگاه « آپولون —۱۷»  که بسوی ماه در پرواز بود گرفته  شده بود.

دستگاه DSCOVR که بین  زمین و خورشید در  نقطه « لاگرانژ» قرار داشت، این عکس را گرفته است. این دستگاه در  فاصله یک و نیم میلیون کیلومتری زمین قرار دارد.

فرق این عکس با عکس های قبلی این است که این عکس آنی است ، در حالی که اکثر عکس های قبلی  که توسط ماهواره ها گرفته شده اند  از قسمت های  جداگانه زمین هستند. ماهواره ها نمی توانند عکس کامل سیاره را بگیرند. دستگاه DSCOVR که عنوان مخفف (Deep Space Climate Observatory) است ۱۱ ماه فوریه سال ۲۰۱۵ میلادی  پرتاب شد و  در ماه ژوئن به محل مورد نظر رسید. رصدخانه  فعالیت خورشید  و  وضعیت آتمسفر  زمین را زیر نظرخواهد داشت.

IMG12160646 تصویر کامل زمین برای اولین بار

خبرگزاری دانشجو

 

ارسال دیدگاه