کد خبر : 3530

تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۰/۲۲ زمان : ۸:۱۵

تاخیر در ازدواج، اختلال در ارتباط والدین و فرزندان

به گزارش بازتاب بروجرد؛ در دهه های اخیر بالا رفتن سن ازدواج در جوانان به یک معظل تبدیل شده است و بسیاری از جوانان به دلایلی مانند نبود شغل مناسب، ادامه تحصیلات، مشکلات اقتصادی و… ازدواج را به تاخیر می اندارند. باید توجه داشت که ازدواج هم  یکی از مهمترین بخش های زندگی هر فرد […]

به گزارش بازتاب بروجرد؛ در دهه های اخیر بالا رفتن سن ازدواج در جوانان به یک معظل تبدیل شده است و بسیاری از جوانان به دلایلی مانند نبود شغل مناسب، ادامه تحصیلات، مشکلات اقتصادی و… ازدواج را به تاخیر می اندارند.

باید توجه داشت که ازدواج هم  یکی از مهمترین بخش های زندگی هر فرد است چرا که با ازدواج بقای نسل تضمین می شود.

تاخیر و عقب افتادن ازدواج باعث تاخیر در پیدایش و شکل گیری خانواده های جدید و درنتیجه ایجاد بحران های اجتماعی می شود.

تغییر در نگرش افراد جامعه سبب شده تا ازدواج جوانان با مشکلاتی روبرو شود و ازدواج را در زندگی ،آخرین مرحله بدانند واین خود تازه می تواند مشکلات جدی تری را به همراه داشته باشد.

یکی از مهمترین مشکلات ازدواج در سن بالا، اختلاف فاصله سنی میان فرزندان و والدین است وهمین امر باعث می شود تا اختلاف سلیقه و نگاه های این دونسل با همدیگر بسیار متفاوت باشد.

در واقع شکاف نسلی بین والدین و فرزندان ممکن است در تربیت آنها نیز تاثیر گذار باشد.

اما در مقابل هر چه اختلاف سنی والدین و فرزندان کمتر باشد ، این دونسل به راحتی همدیگر را درک کرده و رابطه عاطفی صمیمی را با یکدیگر برقرار می نمایند.

امروزه مشکل برخی از خانواده ها عدم ایجاد یک ارتباط صمیمی و دوستی با فرزندان است چرا که از نظر دیدگاه ها وسلایق مختلف اختلاف نظرات زیادی بین آنها وجود دارد وهمین دلایل سبب بروز کشمکش هایی در زندگی افراد می شود.

متاسفانه برخی از والدین به محض دیدن مقاومت فرزندان در برابر نظر آنها ، محروم کردن فرزندان را اولین تنبیه در نظر می گیرند واین عوامل روز به روز سبب دورشدن والدین و فرزندان می شوند.

اگرخانواده ها ارتباط صمیمی را با فرزندان داشته باشند ، فرزندان از دوستی با افراد ناباب و یا سپری کردن اوقات زیادی را با دوستان خود کاهش می دهند و در کنار پدر و مادر علاوه بر احساس آرامش در زندگی از تجربیات آنها نیز بهره می گیرند.

پدر و مادر جوان بهتر می توانند فرزندان خود را در دوره ی نوجوانی کمک کنند و او را از بحران های حاصل از دوره ی بلوغ عبور دهند و پشتیبان وی باشند.

نوجوانان نیازمند پدر و مادری جوان هستند تا بتوانند او را در بهترین مسیر روشن راهنمایی کنند چرا که خانواده نقش مهمی در دوره های مختلف رشد فرزندان و به ویژه در دوران نوجوانی دارد.

رابطه ی پدر و مادر با یکدیگر، نوع و شیوه زندگی، رفتار والدین با فرزندان، درک متقابل ،ایجاد ارتباط صمیمی می تواند در روحیه فرزندان تاثیرمثبتی داشته باشد و از بروز اختلال های روانی بکاهد.

پدر و مادرها در تربیت کودکان نقش مهمی دارند ومی طلبد که جوانان با تغییر جدی در نگرش خود به ازدواج در سن پایین تری تشکیل خانواده دهند .

ارسال دیدگاه