کد خبر : 526676

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۶/۲۷ زمان : ۰:۰۱

برنج را معطر درست کنید

در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای ۶ نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود. مواد لازم: کره : […]

در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای ۶ نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود.

برنج برنج را معطر درست کنید

مواد لازم:

کره : ۴۰ گرم

آب مرغ : ۳ پیمانه

برنج :  ۲ پیمانه

پیاز خردشده : ¼پیمانه

نخود فرنگی و ذرت پخته : ½پیمانه

برگ بو : ۳ عدد

سیر له شده :  ۲ حبه

زنجبیل تازه :  ۲ سانتی متر

 

طرز تهیه:

–  زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.

–  کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.

–  سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.

– برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.

–   سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند.

–  سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.

–  درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.

–  برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.

–  پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.

–  غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید.

منبع : سایت ایران مطلب
ارسال دیدگاه