خواندنی و دانستنی
اخبار امروز
- ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام در انتظار محتکران اقلام بهداشتی
- هشدار پوتین درباره اقدام نظامی از سوی آمریکا علیه ایران
- پیشروی ۹ کیلومتری ارتش سوریه در شرق حمص
- اوباما رئیس جمهور آمریکا شیعه است
- قتل عام غیرنظامیان سوری توسط جنگندههای روسیه
- تایید صلاحیت اصلاحطلبان و مستقلین ۸ برابر اصولگرایان
- اعتراف بی سابقه عربستان درباره ایران
- قیمت نفت به زیر ۳۰ دلار سقوط کرد
- رنجنامه حسین فدایی منتشر شد : آقای هاشمی! توبه کنید.
- وقوع انفجار در غرب قاهره
- مدیر برنامههای موشکی اسرائیل اخراج شد
- هند به دنبال خرید ۳۶ جنگنده رافائل از فرانسه
- کابل و اسلامآباد برای اقدام علیه گروههای مسلح توافق کردند
- صدور حکم متهمان پرونده بیمارستان خمینی شهر
- آقایی که میگوید کشور باید توسط شورای رهبری اداره شود چه مشکلی با رهبر دارد؟
- تلویزیون بیش از ۳۰هزار دقیقه برنامه انتخاباتی پخش میکند
- وقتی سفیر انگلیس شیرینی میلاد رسول الله(ص) تقسیم میکند!
- افزایش ۲۰ تا ۳۰ نفری مرگ و میر در روزهای آلوده تهران
- پارتی بازی وزارت کشور برای فرزندان آقای هاشمی
- اسیر داعشی ارتباط ترکیه با داعش را فاش کرد
- طرحهای کنگره آمریکا اجرای برجام را هر روز بیشتر تهدید میکند
- توصیه آمریکا به مقامات سعودی درباره ایران
- تحریمهای سنگین کنگره آمریکا علیه سپاه پاسداران
- پرچمدار جدید HTC را ببینید
- اندیشکده واشنگتن: برخلاف وعده روحانی، کاهش تحریمها تأثیر زیادی بر اقتصاد ایران ندارد
- هلاکت علوش تروریست های سوریه را زمین گیر کرد
- ۱۰ چهره مهم غایب در انتخابات مجلس
- کاملترین آمار وحشیگری سعودیها در یمن
- استان هایی که بیشترین و کمترین آمار ازدواج و طلاق را دارند
- کشف جسد یخ زده جوان ایرانی در مرز ترکیه
- آمار تاسف بار مصرف دخانیات در نسل جوان
- دستخط رهبرانقلاب درباره مشایی
- ماجرای نصب پرچم داعش در کرمانشاه چه بود؟
- اظهارات تکاندهنده زن نجات یافته از دست داعش
- نامه مهم دفتر تحکیم وحدت به آیتالله جنتی درباره هاشمی
- ابوبکر البغدادی: با همه جهان میجنگیم
- مایحتاج اولیه زندگی رهبر انقلاب توسط چه کسی تهیه میشود؟
- شعری که از مادر رهبر انقلاب به یادگار ماند
- یک سال فروش اشتباهی چای کوکائین
- داعشیهای بحرین: به دنبال انفجار مسجد شیعیان بودیم
- دلیل سرعت زیاد دولت ایران برای اجرای برجام، انتخابات آتی است
- استعفای دستهجمعی اعضای تحریریه یک روزنامه اصلاحطلب
- شکایت از شبکههای ماهوارهای برای سرقت فیلمهای ایرانی
- مدارس تهران فردا تعطیل نیست/ لغو مسابقات فوتبال
- سرگرمی جالب بن سلمان؛ شرطبندی میلیونی در بازی آمریکایی
- واکنش فاطمه هاشمی به احتمال رد صلاحیتش: خوشحال میشوم!
- عفت مرعشی: یک بار رد صلاحیت شدیم، دیگر برای چه نگران باشیم!
- رویانیان : حزب احمدینژادیها را قبول ندارم
- توضیحات کمالی درباره ادامه خدمت سربازی فوتبالیستها
- سناریوی فتنهگران را چند هفته قبل انتخابات ۸۸ فاش کردم
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۲/۱۴ زمان : ۷:۰۰
بررسی گلکسی اس ۶
در نهایت بعد از چند ماه شایعه، تحلیل و پیش بینی، سامسونگ نسل جدید خانواده Galaxy S را به نام Galaxy S6 معرفی کرد. تفاوت این نسل با نسل های قبلی در این است که اینبار دو نسخه از این گوشی معرفی شد. یکی از نسخه ها مانند گلکسی های نسل های قبل صفحه نمایش […]
در نهایت بعد از چند ماه شایعه، تحلیل و پیش بینی، سامسونگ نسل جدید خانواده Galaxy S را به نام Galaxy S6 معرفی کرد. تفاوت این نسل با نسل های قبلی در این است که اینبار دو نسخه از این گوشی معرفی شد. یکی از نسخه ها مانند گلکسی های نسل های قبل صفحه نمایش کاملا عادی دارد و نسخه دیگر صفحه نمایشی خمیده را در خود می بیند که سامسونگ آن را گلکسی اس ۶ اج نامیده است.
در این مقاله نگاهی اجمالی به ویژگی های گلکسی اس ۶ می اندازیم.



طراحی
طراحی گلکسی اس ۶ یکی از قسمت های مهم آن است. سامسونگ با خانواده گلکسی اس خود مشکلات زیادی داشت. این به دلیل ضعف این گوشی ها نبود بلکه کاربران به دنبال یک محصول جدید بودند. به همین دلیل سامسونگ باید بیشترین تلاش خود را برای طراحی یک گوشی کاملا متفاوت با آنچه تا امروز دیده بودیم به کار می گرفت. در اولین قدم سامسونگ جنس بدنه گوشی را کاملا تغییر داده است. بله درست شنیدید دیگر خبری از پلاستیک و فریم هایی که رنگ آن ها بعد از مدتی میرود در گوشی های گلکسی اس نیست. جنس بدنه گلکسی اس ۶ از فلز و شیشه است. فریم گوشی از آلومینیوم ساخته شده، جلو و عقب گوشی نیز از شیشه گرما دیده که با گوریلا گلس ۴ محافظت می شوند پوشیده شده است. همانطور که انتظار دارید این شیشه ها به خوبی اثر انگشت را جذب می کنند اما به هر حال حس خوبی را در هنگام دست گرفتن گوشی به کاربر القاء خواهند کرد.





صفحه نمایش
اشاره کردیم که سامسونگ از یک صفحه نمایش به اندازه ۵٫۱ اینچ برای این گوشی استفاده کرده است. مهمترین تفاوت این صفحه نمایش با نسل قبل در این است که سامسونگ یک جهش از کیفیت فول اچ دی به کیفیت QHD داشته و تراکم پیکسلی ۵۷۷ پیکسل در اینچ را برای گوشی در نظر گرفته است. شاید تفاوت زیادی در هنگام مشاهده صفحه نمایش های فول اچ دی با صفحه نمایش های QHD نباشد اما به طور حتم اگر محتوای مناسب را پیدا کنید به خوبی می توانید تفاوت را مشاهده کنید. همانند نسل های قبل این صفحه نمایش از نوع سوپرآمولد است. نمایشگرهای سوپر آمولد به مصرف پایین انرژی و در ضمن به عمق رنگ مشکی و دقت رنگ مشهور هستند. علاوه بر این سامسونگ سعی کرده بیشترین میزان روشنایی را در صفحه نمایش گلکسی اس ۶ به کار بگیرد. به هر حال به نظر می رسد که کیفیت صفحه نمایش گلکسی اس ۶ یکی از بهترین های بازار خواهد بود و چشمان شما را نوازش خواهد داد.

سامسونگ از آخرین نسخه سیستم عامل گوگل یعنی اندروید ۵٫۰ برای این گوشی استفاده کرده است. این کمپانی قول داده با آخرین نسخه از رابط کاربری تاچ ویز کار برای کاربران ساده تر شود. البته نباید تصور کنید که سامسونگ بسیاری از ویژگی هایی که پیش از این در گوشی های سری گلکسی دیده بودیم حذف کرده است. سامسونگ تنها کاری که کرده این است که تعدادی از این ویژگی ها را که نگه داشته در تنظیماتی عمیق تر قرار داده است تا دسترسی به آن ها مشکل تر باشد.
یکی از ویژگی های جدیدی که با گلکسی اس ۶ معرفی شد سامسونگ پی است. Samsung Pay جوابی است به Apple Pay. در حال حاضر سامسونگ قرار دادهایی با دو شرکت مستر کارت و ویزا را منعقد کرده است اما تعداد زیادی کمپانی هستند که هنوز سامسونگ هنوز با آن ها قرار داد نبسته است. اگرچه سامسونگ اظهار کرده که به زودی پشتیبانی از کمپانی های بیشتری در سامسونگ پی قرار خواهد گرفت. یکی از ویژگی های سامسونگ پی این است که سامسونگ از انتقال امن مغناطیسی (MTS) در کنار NFC استفاده کرده که همین امر باعث می شود رنج بیشتری از کمپانی ها بتوانند با سامسونگ در این زمینه کار کنند.

با سامسونگ پی می توانید خریدهای خود را انجام دهید. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که با کشیدن انشگت خود از لبه پایینی به بالا برنامه سامسونگ پی را فعال کرده و کارت مورد نظر خود را برای خرید انتخاب کنید. خبر بد این است که با ورود گلکسی اس ۶ این ویژگی فعال نیست و سامسونگ پی در تابستان تنها در امریکا و کره جنوبی فعال خواهد شد و سپس در طول زمان دیگر نقاط دنیا نیز می توانند از این ویژگی استفاده کنند.
پردازنده
در قسمت پردازنده سامسونگ نیز تلاش های قابل تحسینی داشته است. سامسونگ در این نسخه تنها از پردازنده ساخت خودش که اگزینوس است بهره برده است. این پردازندهع ۸ هسته ای بر پایه معماری ۱۴ نانو متری ساخته شده است. این پردازنده ۶۴ بیتی است و احتمال اینکه در گوشی های ساخت دیگر کمپانی ها نیز بتوانیم آن را در آینده نزدیک مشاهده کنیم زیاد است.
پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در گلکسی اس ۶ در نظر گرفته نشده به همین خاطر سامسونگ نسخه ۱۶ گیگابایتی گوشی را حذف کرده است. گلکسی اس ۶ در نسخه های ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایتی ارائه می شود.
رم گوشی نیز ۳ گیگابایتی است و زمانی که شما تصمیم گرفتید با گوشی کارهای مولتی تسکینگ انجام دهید نیازی نیست نگران اشغال شدن زیاد فضای رم باشید. هنوز نمی توانیم در مورد کارآیی این گوشی نظری بدهیم اما به طور حتم با این سخت افزار قوی نباید مشکلی در اجرای فرامین خود داشته باشید اما برای اینکه بگوییم گلکسی اس ۶ قوی تر است یا رقبای دیگر باید تا زمان ارائه آن صبر کنیم.

دوربین
سامسونگ همیشه در زمینه دوربین های موبایلی قوی ظاهر شده و حرف های زیادی برای گفتن داشته، به همین خاطر دور از انتظار نیست که دوربین پرچمدار جدیدش نیز کارآیی بسیار خوبی داشته باشد. دوربین مانند نسل قبل از نظر رزولوشن کیفیت ۱۶ مگاپیکسلی دارد. اما تعدادی ویژگی جدید به آن اضافه شده است. این ویژگی ها عبارتند از تثبیت کننده اپتیکال تصاویر یا همان (OIS)، در کنار HDR، وایت بالانس اینفرارد (که دقیق تر از وایت بالانس معمولی عمل خواهد کرد) و فوکوس خودکار روی سوژه متحرک برای فیلمبرداری.
در گلکسی اس ۵، دیافراگم F2.2 بود اما سامسونگ در این نسل از دیافراگم F1.9 استفاده کرده که باعث می شود در نور کم دوربین کارآیی بهتری داشته باشد. سامسونگ قول داده که با اضافه شدن این کارآیی هیچ باری روی باتری وارد نخواهد شد زیرا نرم افزار دوربین به خوبی بهبود داده شده است.

نتیجه گیری اولیه
گلکسی اس ۶ به نظر گوشی جذابی می آید. سامسونگ در طراحی این نسل از خانواده گلکسی اس تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند رضایت کاربران به دست بیاورد. تصور می کنیم که این نسل جدید بتواند فروش خوبی را برای سامسونگ به همراه داشته باشد و رقیبی سر سخت برای دیگر رقبا باشد. اما تا زمانی که آن را در دستان خود نگرفته باشیم و با دیگر رقبا از نزدیک مقایسه نکرده باشیم نمی توانیم قاطعانه بگوییم که گلکسی اس ۶ می تواند قهرمانان دیگر کمپانی ها را شکست دهد یا خیر؟