خواندنی و دانستنی
اخبار امروز
- امام خامنهای اول فروردین ماه در حرم امام رضا (ع) سخنرانی میکنند
- ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام در انتظار محتکران اقلام بهداشتی
- هشدار پوتین درباره اقدام نظامی از سوی آمریکا علیه ایران
- پیشروی ۹ کیلومتری ارتش سوریه در شرق حمص
- اوباما رئیس جمهور آمریکا شیعه است
- قتل عام غیرنظامیان سوری توسط جنگندههای روسیه
- تایید صلاحیت اصلاحطلبان و مستقلین ۸ برابر اصولگرایان
- اعتراف بی سابقه عربستان درباره ایران
- قیمت نفت به زیر ۳۰ دلار سقوط کرد
- رنجنامه حسین فدایی منتشر شد : آقای هاشمی! توبه کنید.
- وقوع انفجار در غرب قاهره
- مدیر برنامههای موشکی اسرائیل اخراج شد
- هند به دنبال خرید ۳۶ جنگنده رافائل از فرانسه
- کابل و اسلامآباد برای اقدام علیه گروههای مسلح توافق کردند
- صدور حکم متهمان پرونده بیمارستان خمینی شهر
- آقایی که میگوید کشور باید توسط شورای رهبری اداره شود چه مشکلی با رهبر دارد؟
- تلویزیون بیش از ۳۰هزار دقیقه برنامه انتخاباتی پخش میکند
- وقتی سفیر انگلیس شیرینی میلاد رسول الله(ص) تقسیم میکند!
- افزایش ۲۰ تا ۳۰ نفری مرگ و میر در روزهای آلوده تهران
- پارتی بازی وزارت کشور برای فرزندان آقای هاشمی
- اسیر داعشی ارتباط ترکیه با داعش را فاش کرد
- طرحهای کنگره آمریکا اجرای برجام را هر روز بیشتر تهدید میکند
- توصیه آمریکا به مقامات سعودی درباره ایران
- تحریمهای سنگین کنگره آمریکا علیه سپاه پاسداران
- پرچمدار جدید HTC را ببینید
- اندیشکده واشنگتن: برخلاف وعده روحانی، کاهش تحریمها تأثیر زیادی بر اقتصاد ایران ندارد
- هلاکت علوش تروریست های سوریه را زمین گیر کرد
- ۱۰ چهره مهم غایب در انتخابات مجلس
- کاملترین آمار وحشیگری سعودیها در یمن
- استان هایی که بیشترین و کمترین آمار ازدواج و طلاق را دارند
- کشف جسد یخ زده جوان ایرانی در مرز ترکیه
- آمار تاسف بار مصرف دخانیات در نسل جوان
- دستخط رهبرانقلاب درباره مشایی
- ماجرای نصب پرچم داعش در کرمانشاه چه بود؟
- اظهارات تکاندهنده زن نجات یافته از دست داعش
- نامه مهم دفتر تحکیم وحدت به آیتالله جنتی درباره هاشمی
- ابوبکر البغدادی: با همه جهان میجنگیم
- مایحتاج اولیه زندگی رهبر انقلاب توسط چه کسی تهیه میشود؟
- شعری که از مادر رهبر انقلاب به یادگار ماند
- یک سال فروش اشتباهی چای کوکائین
- داعشیهای بحرین: به دنبال انفجار مسجد شیعیان بودیم
- دلیل سرعت زیاد دولت ایران برای اجرای برجام، انتخابات آتی است
- استعفای دستهجمعی اعضای تحریریه یک روزنامه اصلاحطلب
- شکایت از شبکههای ماهوارهای برای سرقت فیلمهای ایرانی
- مدارس تهران فردا تعطیل نیست/ لغو مسابقات فوتبال
- سرگرمی جالب بن سلمان؛ شرطبندی میلیونی در بازی آمریکایی
- واکنش فاطمه هاشمی به احتمال رد صلاحیتش: خوشحال میشوم!
- عفت مرعشی: یک بار رد صلاحیت شدیم، دیگر برای چه نگران باشیم!
- رویانیان : حزب احمدینژادیها را قبول ندارم
- توضیحات کمالی درباره ادامه خدمت سربازی فوتبالیستها
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۷/۱۲ زمان : ۴:۰۰
اوباما: حاضریم با ایران و روسیه کار کنیم
به گزارش مجله اینترنتی تازههای جهان ، باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا روز جمعه برای اعلام کنارهگیری «آرنه دونکان» وزیر آموزش این کشور، در نشست خبری شرکت کرد. به گفته اوباما، دونکان قرار است در ماه دسامبر از کابینه کنار رود. ساعتی قبل هم دونکان تصمیم خود برای کنارهگیری را اعلام کرده بود. اوباما در این […]
به گزارش مجله اینترنتی تازههای جهان ، باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا روز جمعه برای اعلام کنارهگیری «آرنه دونکان» وزیر آموزش این کشور، در نشست خبری شرکت کرد.
به گفته اوباما، دونکان قرار است در ماه دسامبر از کابینه کنار رود. ساعتی قبل هم دونکان تصمیم خود برای کنارهگیری را اعلام کرده بود.
اوباما در این نشست خبری با تمجید از عملکرد دونکان به عنوان وزیر آموزش، گفت قرار است «جان کینگ» معاون کنونی این وزارتخانه، جایگزین دونکان شود.
دونکان که یکی از طولانیترین دورانهای وزارت را در میان وزرای آموزش آمریکا داشته، در ماههای گذشته به دلیل سیاستهایی که منتقدانش میگفتند به ضرر معلمین و دانشآموزان است، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود.
در این مدت کنگره تحت اکثریت جمهوریخواهان، با معطل گذاشتن برخی قوانین مد نظر دونکان، عملا آزادی اختیار را از وی گرفت و در جولای ۲۰۱۴ انجمن معلمین آمریکا با اعزام نمایندگانی نزد وی، از او خواستند از سمتش کنارهگیری کند.
اوباما در ادامه این نشست خبری که با نطقهای کوتاه دونکان و کینگ همراه بود، به تعدادی از سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از این نشست در مورد اختلافات بودجهای با جمهوریخواهان صحبت کرد و گفت هرچند توافق به دست آمده برای تصویب بودجهای موقت از تعطیلی دولت وی جلوگیری کرده و اجازه میدهد بودجه دولت فدرال برای ۱۰ هفته دیگر پرداخت شود، گفت در صورتی که بار دیگر چنین بودجه کوتاه مدتی به او ارائه شود، آن را امضا نمیکند.
وی گفت کنگره باید کار خود را انجام دهد و اگر میخواهد دولت پس از ۱۱ دسامبر (پایان دوره بودجه موقت) هم به کار خود ادامه دهد، باید «بودجهای جدی» تصویب کند.
از آنجا که این اولین نشستی پس از آغاز حملات روسیه در سوریه بود که اوباما به سوالات پاسخ میگفت، همانطور که انتظار میرفت ابتدا در مورد سوریه صحبت کرد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد نظرش در مورد عملیات روسیه که از روز چهارشنبه علیه تروریستهای فعال در سوریه آغاز شده، گفت: «خوب، اول و مهمتر از همه باید درک کنیم که در سوریه چه خبر است و چطور به اینجا رسیدیم. این قضیه ابتدا از تظاهراتهای مسالمتآمیز علیه رئیسجمهور اسد رخ داد و بعد به دلیل خشونت اسد، به یک جنگ داخلی بدل شد.»
اوباما افزود: «نکته دوم این است که دلیل اینکه اسد هنوز در قدرت است، این است که روسیه و ایران از او حمایت کردهاند. آنچه روسیه اکنون انجام میدهد، تفاوتی با آنچه قبلا انجام میداد، نیست. آنها در حال تقویت رژیمی هستند که اغلب مردم سوریه مخالف آن هستند.»
وی ادامه داد: «من در بحثم با رئیس جمهور پوتین کاملا رک بودم. تنها راه پایان دادن به بحران سوریه، راه حلی سیاسی است که کشور را دست نخورده نگه دارد، که ساختارها را دست نخورده نگه دارد و در عین حال قدرت را از رئیسجمهور اسد انتقال دهد… این قضاوت من نیست، قضاوت اغلب مردم سوریه است. من از رئیسجمهور (ولادیمیر) پوتین خواستم که به همراه ایران، برای رسیدن به راهکار سیاسی میانجیگری کنند.»
رئیس جمهور آمریکا افزود: «اینکه بخواهیم به راهکاری نظامی برسیم و اسد را بیش از پیش تقویت کنیم، یعنی سوریه را وارد یک باتلاق کردهایم… آنها گفتهاند که هیچ تفاوتی بین داعش و دیگر گروهها قائل نمیشوند… و این جایی است که فاجعه شروع میشود و من گفتهام که این غیر قابل قبول است.»
وی در مورد دیدارش با رئیسجمهور روسیه گفت: «ما گفتوگویی فنی در مورد جلوگیری از تداخل عملیاتها داشتیم. علاوه بر این، ما گفتوگویی در مورد عقایدمان در مورد اسد داشتیم و خشونت وی. ما با همه طرفها کار خواهیم کرد، اما با کمپین روسیه که تلاش میکند همه کسانی را که از رفتار اسد خسته هستند را نابود کند، کار نخواهیم کرد.»
رئیس جمهور آمریکا که سال گذشته ائتلافی به بهانه مبارزه با داعش تشکیل داد و حالا نتوانسته به هیچ یک از اهداف اعلامی خود برسد، با بیان اینکه واشنگتن به حمایت از گروههای «میانهرو» ادامه میدهد، گفت: «سیاست روسیه در حال به زیر زمین راندن آنها یا تضعیف آنهاست که این به تقویت داعش منجر میشود، که این به نفع هیچ کس نیست. در مورد حمایت ما از میانهروها هم، من قبلا گفتهام که ایالات متحده نمیتواند یک راهکار نظامی را به سوریه را تحمیل کند. اما در عین حال ما گفتهایم که نهایتا اسد سقوط میکند و باید کسی باشد که کار را پس از او بر عهده بگیرد. بنابراین ما به حمایت از آنها ادامه میدهیم.»
وی در پاسخ به سوالی در مورد شکست واشنگتن برای آموزش مخالفان سوریه برای «مبارزه با داعش»، افزود: «من اعتراف میکنم که کار ما آنطور که میخواستیم پیش نرفت و وزارت دفاع هم همین را خواهد گفت. رک بگویم، بخشی از دلیل این بود که ما تمام تمرکز را روی داعش گذاشته بودیم در حالی که همزمان بمبهای بشکهای بر سر آنها ریخته میشد، یعنی اینکه ما به شرق نگاه میکردیم در حالی که بمب از غرب میآمد.»
رئیسجمهور آمریکا با بیان اینکه لازم است تا اولویتها در سوریه مورد بازنگری قرار گیرند، از جمله اینکه نیاز است تا با کردها همکاری شود، مدعی شد: «حملات آقای پوتین در سوریه از سر قدرت نیست، بلکه از سر ضعف است. به این خاطر که آدم وی، یعنی آقای اسد ضعیف شده و ارسال کمک نظامی و پول دیگر کافی نبود و لازم شد تا جنگندهها و خلبانهای خود را به آنجا بفرستد.»
اوباما در ادامه با تاکید بر اینکه واشنگتن حاضر است با همه کار کند، گفت: «همانطور که در نیویورک هم گفتم، ما آمادهایم تا با روسیه، با ایرانیها و متحدانمان برای رسیدن به انتقال سیاسی همکاری کنیم. البته این کار دشواری است، اما هنوز هم امکانپذیر است… اما نهایتا نباید به وضعیت پیش از بحران (حضور اسد) برسیم.»
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا اگر به سوریه حمله کرده بود، وضعیت بهتری در این کشور وجود نداشت، گفت: «به نظرم باید به تاریخ نگاه کرد. به آنچه در افغانستان، در عراق رخ داد، جایی که ما زمان و سرمایه فوقالعاده زیادی اختصاص دادیم… اما اوضاع در آنجا همچنان دشوار است.»
وی تأکید کرد که واشنگتن در تلاش است تا با راهکاری دیگر مشکل را در سوریه و عراق حل کند. اوباما گفت: «من هیچ توهمی در مورد فاجعه انسانی که (در سوریه) رخ داده و بحران مهاجرینی که به اروپا سرازیر شدهاند… تصاویر دردآور کودکانی که از کشورشان میگریزند، ندارم… اما آنچه من در ۱۰، ۱۲ و ۱۵ سال گذشته آموختهام، این است که تا زمانی که متحدانی روی زمین نداشته باشیم، هر قدر هم که توان نظامی خرج کنیم، نتیجه نخواهد داشت.»
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: «ما به نبرد با داعش ادامه میدهیم، ما به حمایت از نیروهای میانهرو ادامه میدهیم و همچنان این نظریه روسیه را که میگوید هرکه با اسد مخالف است، تروریست است، رد میکنیم… ما باید راهکاری برای رسیدن به انتقال سیاسی دست یابیم.»