کد خبر : 207465

تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۳/۰۶ زمان : ۶:۵۳

آموزش آشپزی ایرانی / پوره بادمجان

آموزش آشپزی ایرانی / پوره بادمجان مواد لازم بادمجان : ۱ کیلو سیر کوبیده : ۱ حبه پیاز کوچک رنده شده : ۱ عدد جعفری تازه خردشده : یک‌دوم پیمانه روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو : ۲ قاشق سوپ خوری نمک : به مقدار لازم   طرز تهیه پوره بادمجان ۱- بادمجان […]

آموزش آشپزی ایرانی / پوره بادمجان

مواد لازم

بادمجان : ۱ کیلو

سیر کوبیده : ۱ حبه

پیاز کوچک رنده شده : ۱ عدد

جعفری تازه خردشده : یک‌دوم پیمانه

روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری

آبلیمو : ۲ قاشق سوپ خوری

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه پوره بادمجان

۱- بادمجان ها را به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه و با حرارت ۳۵۰ الی ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه سانتیگراد) در فر کبابی کنید تا برشته شوند. سپس آنها را پس از خنک شدن پوست گرفته و خرد کنید.

۲- بادمجان ها را همراه با سیر، پیاز، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو و نمک درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا به شکل پوره نرمی در آید. این پوره را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. سپس آن را با سبزیجات تازه مثل بامیه پخته و گوجه فرنگی و همچنین نان سوخاری سرو کنید.

 

نکات قابل توجه

۱- این پوره را می‌توانید دو روز قبل از صرو تهیه کنید.

۲- همچنین می‌توانید آن را سرپوشیده به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.

۳- این پوره را نمی‌توانید فریز کنید.

ارسال دیدگاه